Atsistatydino „Neptūno“ vyriausiasis treneris P.Juodis

Paulius Juodis kl.lt portalui patvirtino, kad antradienio vakarą įteikė pareiškimą, jog atsisako Klaipėdos „Neptūno“ krepšinio komandos vyriausiojo trenerio pareigų.

34-erių specialistas nelaukė trečiadienį vyksiančio klubo valdybos posėdžio, į kurį buvo pakviestas, o užbėgo įvykiams už akių.

Pripažinęs, kad nepavyko iš krepšininkų išspausti norimų rezultatų, P.Juodis toliau dirbs Vlado Knašiaus krepšinio mokykloje ir sutelks dėmesį Lietuvos jaunių iki 17 metų rinktinei, kurios vyriausiuoju treneriu yra. Šalies jauniai vasarą žais pasaulio čempionate, vyksiančiame Lietuvoje.


Šiame straipsnyje: NeptūnasPaulius Juodis

NAUJAUSI KOMENTARAI

klaip

klaip portretas
Aiskus tai garbinga atsistatydinti, bet dar reikia ir garsiai pripazinti savo klaidas. Bet ir kita puse lengviausia pabekti, kai susiduri su sunkumais, t.y. nesiruosi Juodi keistis ir kazka daryti. Papuoles i panasia situacija kai busi rinktines treneris irgi atsistatydinsi pusiaukeleje?

Antanas

Antanas portretas
Pries smerkiant treneri,pirmiausia reiktu pasidometi,kas ji priverte"SAVANORISKAI" atsistatydinti,o jau po to kaltinti si energinga ir sazininga vyra!

Česnakas

Česnakas portretas
manau visi tikėjosi geresnių rezultatų Neptūno komandos šiemet.
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių