Klaipėdoje – naujasis kino klubo „8 ½“ sezonas

  • Teksto dydis:

Kino klubas „ 8 ½“ savo naująjį sezoną pradeda rugsėjo 7 d. 19 val. Klaipėdos kultūros fabrike. Organizatoriai siūlo pamatyti režisieriaus Michaelo Winterbottomo filmą „Atostogos Italijoje“ (2014 m., 108 min.).

Filmo „Atostogos Italijoje“ istorija prasidėjo prieš ketverius metus, kuomet Didžiosios Britanijos televizijoje buvo pradėtas rodyti serialas „Kelionė“. Michael‘o Winterbottom‘o režisuotame seriale puikiai žinomi ir mylimi britų aktoriai Steve Coogan ir Rob Brydon vaidino savo pačių „pakoreguotas“ versijas.

Vyrukai keliavo po Šiaurės Angliją, o pagrindinis jų kelionės tikslas buvo aplankyti žymiausius šio regiono restoranus. Po puikių atsiliepimų šiemet pristatytas antrasis serialo sezonas, kuriame valgio ir gyvenimo gurmanai jau inspektavo Italijos restoranus.

Abu serialo sezonai pavirto ir pilno metro filmais. Pastarojoje juostoje S. Coogan ir R. Brydon keliauja Didžiųjų Romantizmo poetų keliais nuo Ligūrijos iki Kaprio, pakeliui vertindami prašmatniausių, ištaigingiausių ir originaliausių restoranų pasiūlą bei diskutuodami pačiomis įvairiausiomis temomis – nuo Betmeną vaidinančių aktorių balsų registrų iki filmų tęsinių meninės vertės.

Renginio metu – itališka muzika, vasariški ir spalvoti kokteiliai bei atostogų atmosfera.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių