Savaitgalį Palangoje praturtins „American Spirit“ sąskrydis

  • Teksto dydis:

Kaip ir kasmet, liepos 31 – rugpjūčio 1 d. Palangoje itin laukiami amerikietiškų automobilių gerbėjai – pajūryje vyks jau 13-asis Tarptautinis amerikietiškų automobilių ir motociklų mėgėjų sąskrydis "American Spirit 2020".

Jau tapo tradicija amerikietiškos technikos gerbėjams kasmet susiburti Palangoje.

Žiemos stadione (Vytauto g. 16) susirinkę sąskrydžio dalyviai ne tik bendraus, varžysis tarpusavyje, bet ir dovanos gražų reginį žiūrovams.

O pasigėrėti išties yra kuo – kasmet į Palangą suvažiuoja gražiausi ir įdomiausi amerikietiški automobiliai bei motociklai. Tad nenuostabu, kad išskirtinė technika traukia ne tik vyrų, bet ir dailiosios lyties atstovių žvilgsnius. Tikra švente "American Spirit" sąskrydis tampa ir mažiesiems kurorto gyventojams, svečiams.

Beje, šiemet amerikietiška technika savo išskirtinumu ir galingų variklių gausmu džiugins ne tik Palangos, bet ir Šventosios gyventojus bei svečius. Jau penktadienį nuo 16 iki 18 val. amerikietiškos technikos paroda šventojiškius kvies Jūros gatvėje.

Daugiausia žiūrovų "American Spirit" neabejotinai sulauks pagrindinę renginio dieną – šeštadienį, rugpjūčio 1 d. Apie 150 automobilių ir tiek pat motociklų vidurdienį bus išrikiuota Žiemos stadione (Vytauto g. 16, Palanga). Čia vyks įvairios atrakcijos, bus renkami geriausi automobiliai ir motociklai.

Išskirtinio dėmesio vertos technikos sąskrydyje nestigs – žiūrovai galės pasigrožėti 1928 m. gamybos "Ford Model A".

Ne vienerius metus daug dėmesio sulaukia ir 1933 m. laidos "Plymouth Speciale", išskirtinio dizaino 1951 m. gamybos "Studebaker Champion".

Sudominti turėtų ir "Lowrider" automobiliai, skirti šliaužti bei šokinėti: 1984 m. gamybos "Chevrolet Monte Carlo" pradėjęs savo pasirodymą sukviečia smalsuolių būrį.

Šiais metais motociklų mėgėjai galės pasimėgauti daugiau kaip 150 "Harley Davidson" motociklų būriu. "H.O.G. Vilnius Chapter Lithuania" klubas savo motociklų gausmu daugeliui kaitina kraują.

Akį džiugins ne tik klasikiniai automobiliai, bet ir nauji, galingi, šiuolaikiški.

Atėjusieji pasigrožėti amerikietiška technika kviečiami stebėti "Mechanikų varžybas", konkursą "Aš ir mano automobilis" bei kitas pramogas.

Sąskrydžio metu bus renkami geriausi, įdomiausi, išskirtiniausi automobiliai. Daugiau kaip 30 skirtingų nominacijų laukia renginio dalyvių.

Renginio metu nebus pamiršti ir mažieji – jų lauks pripučiama pilis bei įvairūs skanėstai.

Sąskrydžio organizatoriai pabrėžia, kad reginio zona yra draugiška augintiniams.

Žiūrovų labiausiai laukiama renginio dalis neabejotinai yra didysis dalyvių paradas Palangos gatvėmis.

Amerikietiška technika į Palangos gatves išriedės 16.30 val.

Didžiojo kruizo metu automobiliai ir motociklai ratą suks šiuo maršrutu: Vytauto g., S.Dariaus ir S.Girėno g., Plytų g., Ganyklų g., Druskininkų g., Vytauto g., J.Basanavičiaus g., Birutės al., Kęstučio g., Vytauto g. ir grįš į Žiemos stadioną, esantį Vytauto g.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam Kaukiu

tam Kaukiu portretas
Kaukės privalomos tik uždarose patalpose

Kaukiu

Kaukiu portretas
Nepamirškite
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių