Klaipėdoje koncertuos legendinė merginų grupė „Man–go“: grįžta į gimtąjį miestą

  • Teksto dydis:

Legendinė merginų grupė „Man–go“ penktadienio vakarą sugrįš į Klaipėdą, kur ir susikūrė. Grasiausia merginų grupė šalyje, kuri populiarumu gali pasigirti ir šiomis dienomis, surengs išskirtinį ir vienintelį koncertą šią vasarą pajūryje.

Populiarioje šios sezono Klaipėdos renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“ merginos pristatys garsiausius grupės hitus ir naujausias dainas. Pasak merginų, koncertuoti gimtajame mieste visuomet yra daugiau jaudulio ir nerimo.

Šią vasarą Klaipėdoje, renginių organizatoriaus Jevgenijaus Sokolovo iniciatyva įkurtoje unikalioje renginių erdvėje „Šiaurinis ragas“, jau spėjo pasirodyti ne vienas žinomas šalies atlikėjas, o miestiečiams ir miesto svečiams tapo jaukia, ribotą skaičių klausytojų talpinančia kokybiškos muzikos oaze. Šią savaitę renginių ciklą pratęs ir legendinė merginų grupė „Man–go“, kurios dainas žino tiek jaunas, tiek senas.

„Kai koncertuojame Klaipėdoje visada yra šiek tiek daugiau jaudulio ir nerimo, nes tai gimtasis mano miestas. Apsilanko ne tik mūsų gerbėjai, bet ir draugai, šeimos nariai. Norisi kiekvieną kartą pasirodyti taip, kad jie vėl norėtų sugrįžti arba išgirstų tai, ko dar negirdėjo“, – teigia grupės „Man–go“ lyderė Rima Petrauskytė.

Grupės narės vieningai sutaria, kad „Šiauriniame rage“ rugpjūčio 21 dienos vakarą susirinkusi publika išgirs daugybę legendinių dainų, tokių kaip „Alyvos“, „Pavasariniai žiedai“, „Pumpurėliai“ ir kitas. Be to, nuskambės ir visai neseniai pristatyti kūriniai.

„Klaipėdos miestas ypatingas grupei „Man–go“, todėl ir šis koncertas negali būti kitoks. Koncerte atliksime ne tik mūsų senuosius hitus, bet ir jau šiais metais išpopuliarėjusias dainas „Meilė be atsako“ ar „Sugrįžk, prašau“. Labai laukiame šio penktadienio“, – džiaugiasi Gabija.

Šis grupės koncertas bus išskirtinis ir tuo, kad tai bus vienintelis pasirodymas pajūryje šią vasarą, kuriam atsakingai buvo ruoštasi.

„Ši vasara yra kitokia. Galima sakyti ypatinga tuo, kad surengsime vienintelį koncertą pajūryje ir, manau, tiek mums, tiek gerbėjams bus geriausias ir įsimintiniausias prisiminimas iš 2020-jų“, – kviesdama į koncertą džiaugias Justė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

kaip už...sa

kaip už...sa portretas
kai rašeivos ant kiekvienos shaizės klijuoja etiketę "Legendinis(ė)"

ojoj

ojoj portretas
galejo ir negrįžt...nieko naujo ju dainose

emigr@nt

emigr@nt portretas
Babkes baigesi :)))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių