Klaipėdoje atveriama nauja renginių erdvė po atviru dangumi su gausybe koncertų

  • Teksto dydis:

Jau liepos 3 dieną Klaipėdos gyventojai ir pajūrio poilsiautojai turės galimybę aplankyti naują pramoginę erdvę Klaipėdoje. Išskirtinėje vietoje, Šiauriniame rage įsikurusi unikali zona, kurioje visą likusią vasarą ir rugsėjo mėnesį šurmuliuos kultūrinis gyvenimas. Čia savo pasirodymus suregs žinomiausi šalies atlikėjai tokie kaip Jazzu, Vidas Bareikis, grupė The Roop ir daugelis kitų. Be didžiųjų koncertų erdvėje vyks ir kitos kultūrinės veiklos.

Unikali savo kraštovaizdžiu bei įsimintinais saulėlydžiais erdvė, panašu, bus vienu didžiausių traukos objektų pajūryje, kur bus galima mėgautis ne tik ypatinga aplinka, bet ir kokybiškais renginiais.

Pasak, erdvės sumanytojo Jevgenijaus Sokolovo, šalyje įvestas karantinas ir tam tikri apribojimai paskatino kūrybiškumą ir naujų idėjų gimimą.

„Šiuo metu renginių lankytojus ir pramogautojus sunku nustebinti, o renginiams įprastos erdvės nebėra tokios patrauklios. Mūsų tikslas – sukurti geriausias emocijas atvykstantiems ir surengti įvairiausių žanrų renginius, iš kurių ne vienas bus ir nemokamas“, – teigia organizatoriai.

Jau liepos 3 d. Šiaurinio rago renginių erdvė atvers duris su nemokamu renginiu, kuriame pasirodys gyvos muzikos grupė „Old City Band“. Grupė žada sukurti įsimintiną vakarą, kurio metu nuskambės jazz, funk, jive, rock’n’roll, rock, ska stilių skambesys. Tiesa, nuo birželio 5 dienos erdvėje savo renginius kviečiamos organizuoti ir Klaipėdos įstaigos.

Jau greitai bus paskelbtos datos koncertų, kuriuose pasirodys garsiausi šalies muzikos atlikėjai, tokie kaip išskirtinio balso atlikėja Jazzu, koncertus paverčiantis įsimintinais vakarėliais V. Bareikis, šių metų „Eurovizijos“ gerbėjų širdžių nugalėtojai – grupė „The Roop“, unikalioji Alina Orlova, vienas geriausių šalyje DJ‘s – Jovani ir daugelis kitų. Taip pat bus surengta ne vienas jaukus vakaras, papildytas instrumentiniais saksofono ar fortepijono skambesiais, vyks DJ vakarai bei šokių pamokos.

„Norime, kad ši erdvė būtų nuolatos gyva, pripildyta žmonių šurmulio ir kultūrinių veiklų gausos. Dėl šios priežasties kviečiame jaunuosius muzikantus ar kitų kultūrinių sričių atstovus registruotis ir užpildyti šią erdvę savo talentais. Ne išimtis ir artėjanti gatvės muzikos dienas, norime, kad čia skambėtų įvairių žanrų atlikėjai ir kūrėjai, todėl kviečiame pasinaudoti šia galimybe. Visus norinčius raginame parašyti mums el. paštu renginiaisunuotaika@gmail.com. Taip pat labai džiaugiamės, kad atsirado organizacijų, norinčių čia paminėti Valstybei reikšmingas šventes, tad tikrai turėsime galimybę giedoti ir „Tautišką giesmę“ bei paminėti Baltijos kelio dieną“, – teigia organizatoriai.

Pasak Šiaurinio rago erdvės įkūrėjų, jau visai greitai bus paskelbtos visų renginių datos.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Praeivis

Praeivis portretas
Kodėl vieta renginiams turi būti prie vandens, yra daug patogiu vietų Klaipėdoj su didesniu plotų, kur galima sukurti reikalinga infrastruktūra renginiams, su patogiu privažiavimu miesto ir privataus transportui, saugumo kontrolei itr t. t....

Anonimas

Anonimas portretas
Šunys loja-Klaipėda gyvuoja

pensininkė

pensininkė portretas
Klaipėda rado dar vieną užkampį iš vienos pusės įmonės teritorija iš kitos pusės upė dar iš kitos pusės marios tai kas liko tiems klausytojams tik siauras ruožas palei upę be atitvarų saugokitės nes upė laukia neatsargiųjų
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių