Dž. Butkutė skelbia ambicingą koncertą: atėjo laikas vėl susitikti arenoje

  • Teksto dydis:

Balandžio 26 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje įvyks didžiausias pastarųjų laikų Džordanos Butkutės ir grupės koncertas „Man patinka“. „Noriu, kad ten susirinkę žmonės nuo pirmųjų akimirkų kaip tik tai ir sakytų: man patinka!“ – kalbėjo dainininkė.

Džordana buvo pirmoji lietuvių atlikėja, moteris, visose šalies arenose surengusi triuškinančios sėkmės turą „Nesudeginta ant laužo“. Juo išsyk aukštai iškelta kartelė: 2014-aisiais scenoje pastatyti visą apokaliptinį miestą su milžiniškomis dekoracijomis ir degančiais automobiliais atrodė kažkas nesuvokiamo.

Per pastaruosius 10 metų Džordana maloniai nustebino dar ne kartą: ir šiandien klausytojai puikiai prisimena jos turus „Aš – Karalienė!“, „Iki Mėnulio ir atgal“, kuriuose amą gniaužė originalios konstrukcijos: judantis mėnulis, milžiniški lokatoriai, ažūrinės scenos kojos, sukuriančios kabančių sodų efektą, šviesomis manipuliuojantys veidrodžiai ir daugybė kitų unikalių sprendimų. O viso to centre – dešimtmečiais populiari scenos ikona Džordana, sukelianti visus ant kojų savo galinga energija ir nesibaigiančiomis superhitų salvėmis.

Tam, kas įvyks balandžio 26 dieną, komanda intensyviai ruošiasi jau dabar. „Norėdamas ko nors pasiekti, turi dirbti, dirbti, dirbti. Ne momentinė, bet ilgametė sėkmė neatsitinka savaime. Turi atmesti dvejones, kuklumą, įveikti nepasitikėjimą ir eiti į priekį. Kažko bijai – užsimerki ir peržengi savo baimę. Tik taip eisi toliau ir pasieksi tai, ko nori. Aš labai džiaugiuosi, kad šalia yra profesionalų komanda, kuri puikiai išmano savo darbą ir sugeba pasiekti daugiau nei įmanoma. Su jais ir aš galiu viską“, – sakė Džordana.

MIKITOS nuotr.

Neseniai ji pradžiugino klausytojus, sugrąžindama į repertuarą 15 metų nedainuotą hitą „Išvažiuosiu prie jūros“ ir pristatydama jam nufilmuotą vaizdo klipą, kokio nebuvo bent 20 metų. Šios dainos ilgai prašė Dž. Butkutės gerbėjai, kurių gretos – pastebimai atsinaujinusios.

„Užaugo tie vaikai, kurių mamos suko mano kasetes, – šypsojosi atlikėja. – Tačiau viskas yra ne tik apie nostalgiją. Kiekvienu areniniu šou parodydavome aukščiausią kokybę. Žmonės valandų valandas po koncertų stovėdavo eilėse, kad galėtume apsikabinti. Ir aš ten būdavau, kalbėdavausi, nes man nesvarbu, kad ką tik scenoje atidaviau visą save ir jėgų beveik nebeliko. Man svarbiau, kad žmonės – kupini įspūdžių ir nori jais su manimi pasidalinti, padėkoti, galų gale – įsiamžinti. Atėjo laikas vėl visiems susitikti ir pabūti laimingiems, nes tokie koncertai arenų erdvėse, kai gali įgyvendinti visas didžiausias savo svajones, ambicingus techninius sprendimus ir sukurti savo pasaulį, yra ne tik milžiniškas iššūkis, bet ir tokio pat dydžio laimė.“

Pastarąjį kartą arenoje Dž. Butkutė koncertavo drauge su savo jaunystės rokenrolo dievaite Suzi Quatro. Tąsyk patirtos emocijos šildo iki šiol. Paletę pačių šilčiausių emocijų Džordana žada padovanoti klausytojams ir dabar. „Arenos koncerto afišoje esu užsimerkusi, nes mėgaujuosi ta akimirka, kurią išgyvenu. Tada, kai buvo parašyta daina „Man patinka“, dar nežinojau, kad tikrąją jos reikšmę pajusiu po daug metų. Dabar, kai tiek daug visko patyrėme, aiškiai suvokiu: man patinka taip gyventi, esu dėkinga už gyvenimą, kurį turiu. O koks gi jis būtų be jūsų? Atėjo laikas vėl susitikti arenoje, drauge dainuoti visas mėgiamiausias dainas ir dalintis laime“, – kalbėjo dainininkė.

Dž. Butkutės koncerto „Man patinka“ Kauno „Žalgirio“ arenoje bilietus platina bilietai.lt. Koncertą organizuoja Nuotaika.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Paf

Paf portretas
Selas irgi jau senukas

Anonimas

Anonimas portretas
senos nuvalkiotos dainos

G

G portretas
Liuks, laukiam!!!
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių