Architektas patars, kaip įsirengti akvariumą namuose

  • Teksto dydis:

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centro (KKKC) Meno kiemas vėl buris klaipėdiečius į susitikimą su architektu Vytautu Alšausku. Kitą savaitę vyksiantis dviejų valandų trukmės Namų ekodizaino studijos seminaras bus skirtas namų puošmenai – akvariumui.

Dažnas didmiesčio gyventojas, pavargęs nuo už lango esančių betono džiunglių vaizdų, svajoja savo namuose turėti gyvybės kupiną oazę – akvariumą. Tinkamai parinktas vandens stichijai skirtas įrenginys gali tapti pačiu prabangiausiu namų ar visuomeninės erdvės interjero akcentu. Tačiau norintieji įsirengti akvariumą dažnai susiduria su daugybe klausimų: nuo ko pradėti? Kokio dydžio akvariumas tiktų būtent jų namams? Kokio tipo ar formos rinktis? Kaip įrengti, kad būtų patogu prižiūrėti? Kaip akvariumą stilistiškai integruoti į esamą interjerą? Kaip suformuoti vidų, kad džiugintų akis ir būtų patogus vandens gyventojams?

Į visus seminaro dalyvių klausimus atsakys architektas Vytautas Alšauskas. KKKC Meno kiemo inicijuotų kūrybinių interjero pradžiamokslio dirbtuvių lektorius lankytojams jau žinomas kaip itin geranoriškai ir nuoširdžiai patarimus dalijantis specialistas. Šiuose kursuose atsiskleis dar vienas architekto pomėgis – pasirodo, jis yra akvariumų entuziastas, todėl dalyviai gali tikėtis ne tik specifinių techninių žinių. Profesionalaus architekto patarimai padės jums taip įsirengti akvariumą, kad jis taptų pagrindine interjero puošmena, lemsiančia estetinį jūsų namų vaizdą.

KKKC Meno kieme (Bažnyčių g. 4, Klaipėda) kovo 1 d., antradienį, 17.30–19.30 val. Namų ekodizaino studijos seminaras „Interjero detalė – akvariumas“, lektorius architektas Vytautas Alšauskas. Užsiėmimas mokamas, kaina – 10 Eur, dalyvių skaičius ribotas. Būtina registracija el. paštu inga@kkkc.lt, tel. 8 618 14506.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių