Ž.Ilgauskas: geriau būsiu su šeima, nei sėdėsiu ant suolo

Neišsipildžius Žydrūno Ilgausko viltims su Klivlendo „Cavaliers“ komanda iškovoti NBA čempiono žiedą, lietuviui belieka spėlioti apie savo ateitį.

„Tai galėjo būti mano paskutinė proga laimėti, – po nesėkmingai pasibaigusio Rytų konferencijos pusfinalio kalbėjo Ž.Ilgauskas. – Žinau, kad fanai bus nusivylę, bet lygiai taip liūdime ir mes. Nežaidėme pakankamai gerai jau ketvirtfinalio serijoje su Čikagos „Bulls“ ir laimėjome tik todėl, kad esame geresnė komanda“.

Paklaustas, kas atsitiko komandai, kuri reguliariajame sezone iškovojo 61 pergalę ir buvo geriausia lygoje, aukštaūgis nerado atsakymo.

„Tai sunkus klausimas su daug atsakymų“, – nusivylęs kalbėjo „Cavaliers“ veteranas.

Ž.Ilgauskas paskutinėse sezono rungtynėse žaidė 15 minučių ir pelnė 2 taškus. Serijoje su Bostono „Celtics“ jis trejose rungtynėse apskritai nepakilo nuo atsarginių suolo. Todėl dabar Ž.Ilgauskas nėra tikras, ką veiks kitą sezoną.

„Turime daug aukštaūgių, todėl nebuvau aikštėje pakankamai ilgai. Nenoriu kitą sezoną ant suoliuko sėdėti su kostiumu. Jeigu taip būtų, tai geriau likčiau namie su šeima. Turiu apgalvoti ir priimti sprendimą“, – aiškino lietuvis.

Šį sezoną NBA aikštėse Ž.Ilgauskas pasirodė 71 rungtynėse, per kurias aikštėje vidutiniškai praleisdavo 19,8 minutės, pelnydavo 6,8 taško ir atkovodavo 5 kamuolius. Visi rodikliai – žemiausi per jo karjerą NBA.


Šiame straipsnyje: IlgauskasCavaliers

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių