Žalgirio mūšį žalgiriečiai pažymėjo lygiosiomis su „Lechia“

Draugiškose rungtynėse Vilniuje VMFD "Žalgiris" ir Gdansko "Lechia" klubas iš Lenkijos išsiskyrė be įvarčių.

600-osioms Žalgirio mūšio metinėms skirtame mače žalgiriečiai varžėsi su Gdansko, į kurį prieš 50 metų buvo surengta pirmoji "Žalgirio" išvyka į užsienį, komanda.

Sostinės ekipa 36 rungtynių minutę neteko vieno futbolininko, kuomet už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalintas "Žalgirio" peržiūroje dalyvaujantis čekas puolėjas Tomašas Vlcekas.

Nepaisant to, lenkai neprispaudė šeimininkų prie jų vartų, o pavojingais epizodais neišsiskyrusios rungtynės baigėsi be įvarčių.

"Susidarė vaizdas, kad rungtynės visai nebuvo draugiškos. Aikštėje vyko vyriška kova, žaidimas buvo greitas. Esu patenkintas žaidėjų pademonstruotu kovingumu, ypač pirmajame kėlinyje", - kalbėjo "Žalgirio" treneris Mindaugas Čepas.

Treneris negalėjo įvertinti trumpai žaidusio potencialaus komandos naujoko T.Vlceko pasirodymo. Pasak M.Čepo, per žaidėjų registracijos langą komanda norėtų sustiprinti vidurio gynėjų ir puolėjų grandis.

Per šventinių rungtynių pertrauką "Žalgirio" futbolininkai dalyvavo improvizuotame mače prieš 111 vaikų. Rungtynes 1:0 laimėjo gausesnė jaunoji sostinės futbolininkų karta.


Šiame straipsnyje: Vilniaus Žalgiris

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių