Tenisininkai su slovėnais kovos Vilniuje

Lietuvos ir Slovėnijos teniso rinktinės surems raketes Vilniuje, nors svarstyta galimybė mačą surengti ir Šiauliuose.

Minties pakviesti slovėnus į Saulės miestą atsisakyta dėl didelių pasiruošimo darbų, kuriems atlikti esą liko per mažai laiko.

Deviso taurės teniso mačas tarp Lietuvos ir Slovėnijos rinktinių, kuriame bus kovojama dėl patekimo į Europos/Afrikos zonos I-ąją grupę, vyks sostinės SEB arenoje rugsėjo 17-19 dienomis.

„Per rekordiškai trumpą laiką pavyko suderinti visus formalumus, tikimės, kad rezultatas mums ir vėl bus  palankus“, - teigė Lietuvos teniso sąjungos prezidentas Ramūnas Grušas.

Prekybą bilietais planuojama pradėti rugpjūčio 2 dieną.  Vienos dienos bilietas kainuos 50 litų, visoms trims dienoms – 100 litų, VIP bilietai – 200 litų. Bilietus bus galima įsigyti per „Bilietai.lt“ platinimo sistemą.

Varžybų atidarymą bei pirmąjį mačą transliuos LNK, vėliau visus mačus žiūrovai galės matyti TV1 kanalu.

Slovėnų kapitonas Blažas Trupejus savo šalies žiniasklaidai teigė, kad Vilniuje jų laukia ne tik geri varžovų žaidėjai, bet ir pragariška atmosfera. Bet, specialisto nuomone, slovėnai turi daugiau patirties Daviso taurėje, todėl turėtų nugalėti.

Lietuvos komandos kapitonas Remigijus Balžekas sakė, kad rinktinių šansai lygūs, bet namų arena ir vietos sirgalių palaikymas persvarą suteikia Lietuvos rinktinei.


Šiame straipsnyje: Deviso taurė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių