S.Scariolo: krizė būna tada, kai iškrenti iš čempionato

Trys rungtynės - du pralaimėjimai ir netvirta trečioji pozicija D grupėje. Nepaisant tokio ispanų pasirodymo, treneris Sergio Scariolo krizės komandoje nemato.

Lietuvos rinktinė sudavė dar vieną smūgį pagrindine favorite apginti planetos čempionų titulą laikytai Ispanijai, palaužusi varžovus 76:73.

Nors ispanų rezultatai kol kas nuvilia pergalių išlepintus ekipos sirgalius, S.Scariolo gynėsi nuo kalbų apie išsisėmusį jo komandos žaidimą.

"Krizė būna tada, kai iškrenti iš čempionato", - piktokai į 1diena.lt klausimą atrėžė specialistas iš Italijos.

Kalbėdamas apie mačą su Lietuvos komanda, S.Scariolo neslėpė, kad susitaikyti su nesėkme - nelengva.

"Sveikinu Kęstutį Kemzūrą, jo komandą, Lietuvą ir fanus, kurie ypatingai palaikė savo krepšininkus. Labai sunku susitaikyti su tokiu rezultatu, nes puikiai žaidėme pirmąsias 20 minučių, o ketvirtajame kėlinyje tapome nervingi, nebedemonstravome savo žaidimo. Praradome teigiamą impulsą. Lietuva yra komanda, kuri visada kovoja, todėl viskas ir baigėsi taip, kaip baigėsi", - kalbėjo Ispanijos rinktinės strategas.

Treneriui antrino puolėjas Rudy Fernandezas: "Mums dabar labai sunku, nes kontroliavome pirmąją rungtynių pusę, bet vis tiek pralaimėjome. Antroje mačo dalyje mums neužteko agresyvumo, leidome varžovams bėgti į greitą puolimą, pelnyti lengvus taškus."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių