Šį savaitgalį – principinės „Energijos“ ir „Latgale“ komandų dvikovos

Elektrėnų „Energijos“ ledo ritulio klubas šį savaitgalį Daugpilyje žais dvejas Latvijos atvirojo čempionato rungtynes su „Latgale“ ekipa, kurios marškinėlinius vilki Lietuvos nacionalinės rinktinės puolėjas Egidijus Bauba.

Dvikovos išvakarėse Rimanto Sidaravičiaus treniruojamą komandą pasiekė nemaloni žinia. Dėl asmeninių aplinkybių Daugpilyje nežais „Energijos“ gynėjai Rolandas Aliukonis ir Tomas Vyšniauskas bei susirgęs centro puolėjas Anton Korneičiuk.

„Praradimai išties skaudūs. Šį sezoną jau yra taip buvę – teks perstatyti penketus, o dėl to išsibalansuos žaidimas. Nepaisant visų neigiamų faktorių atiduosime visas jėgas ir savo taškų kraitį tikrai papildysime“, – pasitikėjimo savo auklėtiniais nestokojo R.Sidaravičius.

„Latgale“ klubas po 16 sužaistų turų savo sąskaitoje turi 22 taškus (7 pergalės, 8 pralaimėjimai, 1 lygiosios) ir rikiuojasi trečioje turnyro lentelės pozicijoje.

Tuo metu elektrėniškiai yra sužaidę trejomis rungtynėmis mažiau bei su 16 taškų (4 perg., 2 perg. po pratęsimo, 7 pralaimėjimai) žengia ketvirti.

„Puikiai žinome „Latgale“ pajėgumą. Varžovų žaidimą esame išnagrinėję, turime ir vaizdinės medžiagos“, – tikino R. Sidaravičius.

Šių dviejų ekipų keliai šį sezoną buvo susikirtę tris kartus. Dusyk pavyko iškovoti pergales „Energijai“, o vienas susitikimas baigėsi elektrėniškių skaudžiu pralaimėjimu.

Paskutiniose rungtynėse, „Energija“ varžovų tvirtovėje po pratęsimo 4:3 privertė pasiduoti „Ozolnieki/Monarck“ klubą.

Mačas tarp „Energijos“ ir „Latgale“ klubų šeštadienį bus žaidžiamas – 16 val., sekmadienį – 13 val.


Šiame straipsnyje: energijaledo ritulys

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių