Prasidėjo jubiliejinis – 50-asis „Palangos Juzės“ turnyras (papildyta)

Pirmadienį Palangoje startavo tarptautinis futbolo turnyras ,,Palangos Juzė-2012“, kuriame rungtyniaus šešios komandos iš Lietuvos ir Latvijos.

A grupėje kovos Lietuvos jaunių (U-18) rinktinė, „Šilutė” ir Liepojos IFCLM (Latvija), B – „Palanga”, Plungės „Babrungas” ir Liepojos „Liepajas Metalurgs-2” (Latvija).

Į pusfinalį pateks po dvi geriausias.

„Pirmasis „Palangos Juzės“ turnyras buvo surengtas 1962 metais, – sakė Romaldas Kazlauskas, varžybų organizatorius, Palangos sporto mokyklos direktorius. – Jubiliejinį turnyrą dėl sunkmečio pradėjome be pompastikos, tyliai.“

Ilgametis organizatorius apgailestavo, kad dėl pasikeitusios situacijos Palangą aplenkia pajėgiausios Lietuvos, Latvijos ir kitų šalių komandos.

„Per pastarąjį dešimtmetį daugelyje miestų pastatyti futbolo maniežai, įrengtos dirbtinės dangos aikštės. Kai yra tokios sąlygos, negi jos važiuos į Palangą žaisti ant sniego arba ant juodos žemės“, – pasikeitusia padėtimi nesidžiaugė R.Kazlauskas.

Pirmosios turnyrą pradėjo Lietuvos jaunių ir „Šilutės“ komandos. Susitikimą 2:0 laimėjo jaunieji futbolininkai. Pirmadienį 16 val. kovos „Babrungas“ ir „Palanga“.

Antradienį žais: Lietuva U-18 – IFCLM (13 val.); „Liepajas Metalurgs 2“ – „Babrungas“ (16 val.), trečiadienį: „Liepajas Metalurgs 2“ – „Palanga“ (13 val.), IFCLM – „Šilutė“ (16 val.).

Ketvirtadienį 16 val. dėl 5-osios vietos rungtyniaus grupėse trečiąsias vietas užėmusios ekipos.

Pusfinaliai vyks penktadienį – 13 ir 16 val.

Lemiamos kovos – šeštadienį. Rungtynės dėl 3-osios vietos – 12 val., finalas – 14 val.


Šiame straipsnyje: Palangos Juzės turnyras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių