M.Kuzminskas: mokame žaisti tik tris su puse kėlinio

Per plauką "Lietuvos rytui" nusileidusių "Šiaulių" lyderis Mindaugas Kuzminskas teigė, jog komanda nemoka žaisti lemiamomis akimirkomis.

Baltijos krepšinio lygos (BBL) pusfinalio tarp Vilniaus "Lietuvos ryto" ir "Šiaulių" likimą pačioje ketvirtojo kėlinio pabaigoje sprendė du snaiperiai: Vidas Ginevičius pataikė lemiamą tritaškį, atnešusį vilniečiams pergalę, tuo tarpu M.Kuzminskas buvo suteikęs vilties "Šiauliams", bet paskutinės atakos rezultatyviai užbaigti nesugebėjo.

"Per visą sezoną išmokome žaisti tris su puse kėlinio. Mums trūksta patirties - komanda jauna, daugelis žaidėjų pirmą kartą žaidžia tokio lygio ir įtampos rungtynėse", - nesėkmės priežasčių ieškojo Kauno "Žalgiriui" priklausantis ir "Šiauliams" šį sezoną paskolintas M.Kuzminskas, pusfinalyje surinkęs 21 tašką.

Primename, jog antradienį "Šiauliai" taip pat tik rungtynių pabaigoje nusileido kitam Lietuvos krepšinio grandui "Žalgiriui".

Vilniečiams pergalę likus žaisti 16 sek. išplėšęs V.Ginevičius, pelnęs 19 taškų, teigė, jog sprendimą mesti paskutinį tritaškį priėmė spontaniškai: "Taip išėjo, kad buvau laisvas, ir pirma mintis, atėjusi į galvą, buvo mesti. Smagu, kad pataikiau, bet dar smagiau būtų taip pat sužaisti finale."

Įžaidėjas pripažino, kad rungtynės su "Šiauliais" titulą ginantiems vilniečiams buvo itin sunkios: "Teko išvargti pergalę. Neatleistina daryti tiek klaidų, bet negaliu paaiškinti, kodėl taip išėjo. Žaidėjai kalba, kad BBL kamuoliai yra kitokie, bet kaltinti kamuolį būtų sudėtinga."


Šiame straipsnyje: BBLLietuvos rytasŠiauliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių