A lygos sezonui artėjant: abonementų kainos nesikandžioja

Artėjant naujam A lygos sezonui, futbolo sirgaliai vis dažniau dairosi ne tik vienkartinių bilietų į mėgstamos komandos rungtynes, bet ir abonementų visam sezonui.

Pagal šiai dienai turimus duomenis, abonementais prekiauja 5 iš 9 aukščiausiosios lygos klubų. Penalty.lt apžvelgė, kokia abonementų kaina ir jų siūlomos privilegijos.

Brangiausi sezoniniai abonementai – po 120 litų – parduodami į Panevėžio „Ekrano“ ir Marijampolės „Sūduvos“ namų rungtynes.

„Ekranas“ prekiauja dviejų tipų abonementais – į centrinę tribūną (120 litų), bei į likusius sektorius (80 litų). Su jais galima lankytis visose A lygos ir LFF taurės rungtynėse, bet ne tarptautiniuose UEFA mačuose. Apytiksliai „Ekranas“ namie sužais apie 20 rungtynių. Bilietų kaina į pavienius mačus siekia 5-15 litų, tad pirkdami abonementus, sirgaliai sutaupo nuo 20 iki 180 litų (priklausomai nuo pasirinktos tribūnos). Klubas taiko akciją – pirmųjų 50 abonementų pirkėjams dovanos komandos kalendorių, kuris kainuoja 15 litų.

„Sūduvos“ abonementų kaina analogiška. 120 litų kainuoja standartinis abonementas, o 80 litų – lengvatinis senjorams, žmonėms su negalia, moksleiviams bei studentams. Tačiau didžiausias „Sūduvos“ abonementų privalomas tas, kad su jais nemokamai bus galima lankytis ir Europos lygos dvikovose. Be to, vaikai iki 12 metų į stadioną visuomet galės patekti nemokamai. „Sūduva“ skatina ir šeimų lankymąsi stadione. Šeimyninis abonementas dviem suaugusiems ir dviem vaikams kainuoja 200 litų. Vienkartiniai bilietai į rungtynes Marijampolėje pernai kainavo 5-8 litus, tad abonementų turėtojai sutaupys maždaug 20-40 litų.

Vilniaus MFD „Žalgirio“ metinis abonementas kainuoja 109 litus, tačiau su mokesčiais už jį teks mokėti 117 litų. Abonementas suteikia privilegiją lankytis visose A lygos ir LFF taurės rungtynėse, o Europos lygos varžybų bilietui suteiks 50 proc. nuolaidą. Abonementai leidžia sutaupyti apie 100 litų, nei perkant bilietus į pavienes rungtynes. Be to, su abonementais taikoma 20 proc. nuolaida „Žalgirio“ klubo atributikai įsigyti.

Gargždų „Bangos“ aistruoliams abonementai kainuoja 80 litų. Į šį paketą įeina 18 rungtynių A lygoje ir LFF taurėje. Perkantiems 4 abonementus dovanų įteikiamas klubo sirgaliaus šalikas. Bilietai į „Bangos“ rungtynes kainuos 10 litų, tad abonementų turėtojai sutaupo 100 litų. Kaip ir anksčiau, vaikai iki 12 metų į Gargždų komandos rungtynes bus įleidžiami nemokamai, o pensininkams, neįgaliesiems, studentams ir moksleiviams bilietas kainuos 5 litus.

Pigiausiais abonementais prekiauja „Šiauliai“ – jie pigesni 1 litu nei Gargžduose ir kainuoja 79 litus. Su jais taip pat bus galima lankytis visose šiauliečių rungtynėse namie A lygoje ir LFF taurėje. Abonementų pirkėjai dalyvaus loterijoje, kurios laimėtojas gaus naują „Tauro“ televizorių.

Pakruojo „Kruojos“, Alytaus „Dainavos“, Klaipėdos „Atlanto“ ir Tauragės „Tauro“ klubai informacijos apie abonementų prekybą kol kas nepateikia.

Praėjusį sezoną pigiausiais bilietais į A lygos rungtynes buvo prekiaujama Alytuje ir Pakruojyje – atitinkamai 5 ir 3 litai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių