Kartu su kapitono raiščiu plyšo ir J.Terry nuoširdumo kaukė

Didžiąją Britaniją sukrėtusio futbolininko Johno Terrio sekso skandalo atgarsiai netyla iki šiol. Netekęs Anglijos rinktinės kapitono raiščio, gynėjas pareiškė, kad dės visas pastangas jį susigrąžinti.

Kartą žurnalistų paklaustas, kokį geriausią pokštą yra iškrėtęs savo komandos draugui, J.Terry atsakė: tokių buvo daug, tačiau geriausias – tikrai ne spaudai.

Vis dėlto žiniasklaida sužinojo, kaip Londono "Chelsea" klubo žaidėjas "pokštauja" su komandos draugais Anglijos futbolo rinktinėje.

Didžiosios Britanijos laikraščių pirmuosiuose puslapiuose pastaruoju metu mirga skandalinga J.Terry ir kito Anglijos nacionalinės ekipos gynėjo Wayne‘o Bridge‘o buvusios merginos Vanessos Perroncel romano istorija.

Vedusio ir du vaikus turinčio futbolininko nukrypimai į šoną jau pareikalavo iš jo rinktinės kapitono raiščio. Po 12 minučių trukusio susitikimo su Anglijos rinktinės treneriu Fabio Capello, JT, kaip puikiu žaidimu galva pagarsėjusį gynėją įprasta vadinti gimtinėje, "Wembley" stadioną paliko jau kaip eilinis rinktinės žaidėjas.

Pasak F.Capello, sprendimą jis priėmė suabejojęs, ar J.Terry toliau galėtų būti pavyzdingas lyderis ir autoritetas komandos nariams. Naujuoju rinktinės kapitonu tapo „Manchester United“ klubo gynėjas Rio Ferdinandas.

„Jei yra nors vienas procentas atgauti kapitono vardą, už jį kovosiu nagais ir dantimis", - išgirdęs F.Capello verdiktą pareiškė J.Terry.

Vis dėlto futbolininko reputacija pastarosiomis dienomis patyrė triuškinantį smūgį. Save vadindavęs šeimos žmogumi, mėgstančiu daug laiko praleisti su žmona ir vaikais, J.Terry visuommenę privertė suabejoti savo kalbų nuoširdumu.

Būtent sąžiningumą 29 metų futbolininkas visuomet akcentuodavo kaip vieną svarbiausių futbolo komandos vertybių.

J.Terry yra ne pirmoji pasaulio sporto žvaigždė, kurios karjerai pastaruoju metu kilo rimtų problemų dėl audringo asmeninio gyvenimo. Viename interviu buvęs Anglijos rinktinės kapitonas prasitarė, kad jo mėgstamiausias sportininkas yra Tigeris Woodsas: golfo virtuozas, kuris praeityje garsėjo nepriekaištingu šeimyniniu gyvenimu, tačiau galiausiai skandalingai išdavė savo žmoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių