J.Valančiūnas debiutavo bilietų kasoje

Viena ryškiausių Vilniuje vasarą vyksiančio Europos jaunių (iki 18 metų) krepšinio čempionato žvaigždžių Jonas Valančiūnas pirkėjams siūlė bilietus į rungtynes.

Vilniaus “Lietuvos ryto” vidurio puolėjas viename sostinės prekybos centrų valandą prekiavo bilietais į liepos 22 - rugpjūčio 1 dienomis vyksiančias žemyno jaunių pirmenybes. Nors pirkėjų eilės prie kasoje šeimininkaujančio gerai nusiteikusio krepšininko nenusidriekė, keletą autografų gerbėjams aštuoniolikmetis aukštaūgis suraitė.

“Jaučiuosi visai gerai. Gal ir vargina tie renginiai po sezono, bet kartu jie savotiškai malonūs, juk prakaito lieti nereikia“, - šypsodamasis apie savo naująją „profesiją“ kalbėjo J.Valančiūnas.

Lietuvos krepšinio federacija viliasi jaunių rinktinę Vilniuje išvysti ant nugalėtojų pakylos. J.Valančiūnas tvirtino, jog triumfo šešiolikmečių čempionate prieš dvejus metus patirtis turėtų būti lietuviu koziriu ir pirmenybėse Vilniuje, bet nuo prognozių susilaikė: „Esame jau apšilę kojas, ir tai turėtų padėti. Bet nežinau, kaip kitos komandos ruošiasi čempionatui, kaip kiti vyrukai subrendo. Bus tikrai įdomu tai pamatyti.“

J.Valančiūnas į bilietų platinimo akciją atėjo užsimovęs Lietuvos krepšinio lygos aukso žiedą, kurį krepšininkas šį sezoną iškovojo su „Lietuvos rytu“. Jaunasis žaidėjas aiškino, jog pirmoji tokia sėkmė suaugusiųjų krepšinyje jam ir jo draugams sukėlė daug neišdildomų emocijų.

„Kiekvienos rungtynės man padėjo tobulėti. Sezonas buvo labai sunkus, permainingas. Bet sekėsi gerai, o dabar, kai turiu žiedą, galiu sakyti, kad sezonas buvo puikus. Jau dabar laukiu, kaip toliau klostysis reikalai klube, kokie bus naujieji treneriai, žaidėjai“, - kalbėjo J.Valančiūnas.


Šiame straipsnyje: Valančiūnas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių