J.Mourinho mokosi anglų kalbos ir dairosi buto Mančesteryje

Madrido „Real“ vyriausiasis treneris Jose Mourinho po pasibaigusio Ispanijos futbolo čempionato kraustysis į Angliją.

Anot Ispanijos žiniasklaidininkų, portugalas stos prie „Manchester City“ ekipos vairo. J.Mourinho apie tai pranešė „Real“ klubo prezidentui Florentinui Perezui.

Jau net žinomi pretendentai, norintys treniruoti karališkąją komandą – Vokietijos nacionalinės rinktinės strategas Joachimas Lowas ir Rafaelis Benitezas, vedęs į priekį ispanų „Valencia“, anglų „Liverpool“, italų „Inter“ klubus.

„Sport“ leidinys net nurodė priežastį, dėl kurios ekscentriškasis strategas krausis lagaminus. Gana seniai jis nesusikalba su vartininku Ikeru Casillasu, o pastaruoju metu, kai J.Mourinho apkaltino jį dėl praleistų įvarčių per rungtynes su „Malaga“ ir „Villareal“ ekipomis, konfliktas dar labiau paūmėjo.

Šiandien „Manchester City“ treniruoja italas Roberto Mančinis. Po 30 rungtynių klubas turi 70 taškų ir Anglijos pirmenybėse užima antrąją vietą. Trimis taškais daugiau turi „Manchester United“.


Šiame straipsnyje: Jose Mourinho

NAUJAUSI KOMENTARAI

bum

bum portretas
Ei Ceslovai Kavarza, ar tu debilas, ar pries kelias dienas is 7-to auksto iskritai?:) Kokios anglu k Mourinho siulai mokytis?:) Galiu tau pranesti, nes tu gi zurnalistas, kad Mourinho kelis metus treniravo Londono Chelsea kluba ir jo anglu k nepriekaistinga:)
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių