Eurolyga pamiršo „Lietuvos ryto“ jaunimą?

Eurolygos jaunimo turnyre dalyvaus tik viena ekipa iš Lietuvos.

Nors mėnesio pradžioje Vilniaus "Lietuvos ryto" klubas paskelbė, kad vilniečių jaunimo komanda gavo vardinį kvietimą į finalinį Eurolygos jaunimo turnyro etapą, tačiau penktadienį oficialiai paskelbtame aštuonių klubų sąraše sostinės ekipos nėra.

Dar ketvirtadienį "Lietuvos ryto" jaunimo komandos vyriausiasis treneris Marius Linartas portalui Krepsinis.net tvirtino, kad savo rankose turi kvietimą ir turnyro tvarkaraštį, o apie savo ekipos galimą nedalyvavimą varžybose nieko nežino.

"Lietuvos ryto" valdybos pirmininkas Jonas Vainauskas šio įvykio plačiai komentuoti nenorėjo: "Mes su Eurolyga išsiaiškinsime. Jokių nesutarimų su lyga nėra. Tiesiog buvo taip, kad pirmiausia davė pakvietimą, o vėliau pakeitė savo sprendimą. Šiuo metu apie tai nenorėčiau diskutuoti".

Vilniečių vietą turnyre užėmė jaunieji Splito "KK Split" krepšininkai, kurie turnyro A grupėje varžysis su Železniko FMP, Trevizo "Benetton" bei Malagos "Unicaja" bendraamžiais.

Turnyro B grupėje rungtyniaus atranką Romoje laimėjusi Kauno "Žalgirio" ekipa, Liublianos "Olimpija", Sevilijos "Cajasol" bei šeimininkai Paryžiaus "Insep" jaunimas. 

Varžybos vyks Eurolygos finalo ketverto metu gegužės 6-9 dienomis Paryžiuje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių