Dviratininkei S.Krupeckaitei - bronza! (papildyta)

Simona Krupeckaitė Danijos sostinėje vykstančiame pasaulio dviračių treko čempionate iškovojo dar vieną - šįkart bronzos medalį.

S.Krupeckaitė kovoje dėl trečiosios vietos 200 m sprinto rungtyje įveikė australę Anna Meares, kuri pusfinalyje du kartus nusileido britei Victoriai Pendelton.

Pusfinalyje lietuvė du kartus turėjo pripažinti kinės Shuang Guo pranašumą, todėl į finalą nepateko. Sėkmingas mūsų tautietei buvo tik pirmasis važiavimas, kada ji buvo greitesnė už savo varžovę.

Pasaulio čempione 200 m sprinto rungtyje tapo britė Victoria Pendelton. Ji finale du kartus įveikė S.Krupeckaitę pusfinalyje aplenkusią kinę Shuang Guo. Tai jau penktas kartas, kai V.Pendelton tampa pasaulio čempione.

Atrankos varžybose 200 m sprinto rungtyje penktadienį dalyvavo ir Gintarė Gaivenytė, tačiau lietuvei nepasisekė. Ji užėmė paskutinę 27-ąją vietą.

Tuo tarpu S.Krupeckaitei šis čempionatas buvo gana sėkmingas. Ji iškovojo tris medalius. S.Krupeckaitei atiteko sidabro medalis 500 m lenktynėse laikui, o su G.Gaivenyte ji laimėjo bronzą komandinėse sprinto lenktynėse.


Šiame straipsnyje: Krupeckaitė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių