D.Grybauskaitė - už olimpinių žaidynių atrankos turnyrą Lietuvoje

Europos krepšinio čempionatas pasiekė finišo tiesiąją. Šiandien finalo rungtynėse Ispanijos rinktinė susitiks su pirmą kartą finale rungtyniausiančiais prancūzais. Šią dvikovą stebės ir Lietuvos Respublikos prezidentė Dalia Grybauskaitė.

Garbinga viešnia prieš dvikovą pasidalino mintimis apie tris savaites šalyje vykusį valstybinės reikšmės renginį.

Prezidentė taip pat užsiminė, kad palaikys idėją olimpinių žaidynių atrankos turnyrą surengti mūsų šalyje. „Be jokios abejonės, Lietuva turi potencialo ir reikia jį realizuoti. Visada tiesioginė kaina nėra ta kaina, kuri yra galutinė. Ir tiesioginės išlaidos vienos ar kitos arenos statybai tai tikrai ne ta kaina ir ne ta nauda, kurią gauna Lietuva ir mūsų žmonės“,- šalies krepšinio federacijos siekį įvertino D.Grybauskaitė.

D.Grybauskaitė nebuvo linkusi atvirauti, kurią rinktinę - Ispanijos ar Prancūzijos - palaikys finale. „Pirmiausia sergu už gražų krepšinį ir linkiu savo kolegoms iš kitų šalių tikrai gražaus krepšinio", - sakė ji.

Šalies vadovė užsiminė, kad iš kitų šalių aukščiausių asmenų girdi tik teigiamus atsiliepimus apie Lietuvoje antrą kartą surengtą Europos čempionatą. „Kol kas girdžiu tik teigiamus dalykus. Laimėjome viskuo, pradedant bendrumo jausmu, pasitikėjimu savimi, savo vardo garsinimu ir žinomumu, viskuo. Nusiskundimų jokių nėra, todėl labai tikiuosi, kad ir šį vakarą viskas praeis sklandžiai“, - kalbėjo D.Grybauskaitė.


Šiame straipsnyje: Eurobasket

NAUJAUSI KOMENTARAI

qwert

qwert portretas
grybauskaite gali ciulpti bibuka,padla sena.tegul suka savo durne apie piliecius,kurie skursta.o ne olimpinias zaidynes.turim jau vienus olimpinukus-krepsininkus,sudrankius...pakaks.

Sutinku

Sutinku portretas
Sutinku 100%... plia zmonems baisu pagalvoti is kokiu pinigu uz sildima mokes... o mes apie Olimpines zaidines galvojam...

jo

jo portretas
uz tuos penkis MLN euru geriau pastatytu vaiku darzeliu pakankamai, o ne pataikautu oranziniams pijokams, va cia butu tikras vadovas - o dabar - tik pjaras, pigus pjaras liaudziai.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių