„Kauno dienos“ studijoje – P. Keras: keičiasi automobilių parkavimo tvarka mieste

  • Teksto dydis:

Šiandien „Kauno dienos“ studijoje ir vėl svečiuojasi Kauno miesto savivaldybės administracijos direktorius Paulius Keras.

Gegužės 25-ąją Kauno miesto Taryba patvirtino naują automobilių parkavimo tvarką mieste, įsigaliosiančią nuo liepos 1 d.

Pagal ją keisis ir ženkliai išsiplės rinkliava už automobilių stovėjimo zonas. Pokyčiai numatomi Kauno senamiestyje, Žaliakalnyje, prie Aleksoto turgavietės ir Kauno ligoninės Šančiuose, taip pat Lampėdžių ir Kauno marių teritorijose.

Apie pokyčius „Kauno dienos“ studijoje kalbamės su P. Keru.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Tai rodo intelekta... arba nori priversti pakeisti gyv.vieta

Tai rodo intelekta... arba nori priversti pakeisti gyv.vieta portretas
Gyvenu centre , baigiu darba 22.30. Paskutinis "viesasis transportas" isvaziuoja is sustojimo 22.15 , sekantis 4.15... klausimu yra?.. Kai zmones negali gryzti i silainius, net zemuosiu sancius po darbo. Del turistu...atvaziuoja pvz miesto svecias, nori pamatyti centra,... Vietoje to, kad pastatys aiksteleje ir eis pasivaikscioti, teks "mazinti" eismo initesyvuma vazinejant gatvemis.. O jau nekalbu poilsio vietas.Verslininku klausiu: Jums nereikalingi sveciai? ... Vykdomas priverstinis mokesciu didinimas, skirstymas i luomus ... Teisinga posaki girdejau: Vieni uz demokratija, kiti uz teisinguma

Matijošaitis privalo susimokėt

Matijošaitis privalo susimokėt  portretas
Matijošaitis privalo susimokėt už savo nuosavo automobilio statymą savivaldybės kieme

J.

J. portretas
Tai tegul šitie mūsų išlaikomi ponai savo mersedesus stato ne savivaldybės kieme, o mieste, pvz., prie Kauno pilies ir tegu pėdina iš ten į savivaldybę - kasdien, lietui lyjant, žiemą slidžiais šaligatviais ar vasarą per kaitrą. Ot išponėjo nuo svetimo gero.
VISI KOMENTARAI 44

Galerijos

Daugiau straipsnių