Sujudimas V. Krėvės pr. parduotuvėje: mirė žmogus

  • Teksto dydis:

Į portalą kauno.diena.lt kreipėsi skaitytojas, pranešdamas apie tragišką atvejį prekybos centro „Maxima“ parduotuvėje V. Krėvės pr. 14B.

„Mirė žmogus. Nepavyko atgaivinti. Pirkėjai neįleidžiami į parduotuvę“, – pasakojo kaunietis.

Kauno policijos atstovė portalui kauno.diena.lt patvirtino faktą apie nelaimę. Pranešimą policija gavo apie 15 val. Mirė 56 metų moteris.

„Ją gaivino medikai, tačiau nesėkmingai“, – komentavo policijos atstovė.

Komentaras

Komentuoja Liusana Krivonė, prekybos tinklo „Maxima“ Prekybos departamento direktorė:  „Mūsų turimomis žiniomis Kaune,  V. Krėvės prospekte esančios „Maximos“ parduotuvės tambūre, suklupo moteris. Parduotuvės veikla nedelsiant buvo sustabdyta ir suteikta pirmoji pagalba, taip pat iškviesta greitoji medicinos pagalba. Atvykę medikai bandė moterį gaivinti, tačiau buvo konstatuota mirtis. Iškviesti policijos pareigūnai“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

56m... pats tas ka PSD ,PVM, GPM nuo jo skust i skust ...

56m... pats tas ka PSD ,PVM, GPM nuo jo skust i skust ... portretas
a jis suka pist ir kapituliavo.... ble ...ka daba daryt ??? jam gi pagal geroves plana dirbt ir dirbt iki 68m varyt...bankus ir pensijinius fondus sert... a iki to dar butume ne viena jam elektros abonementa kaip klizma idure... suka... suka...jis gi buvo uzstatas amerikos bankuj...jo anonimizuotu piliecio vardu buvo paimta x tukstanteliu dolcu PAGALBA ka seimo nariams ir ju padejejams algas pakelt... nu sakes...krize...

Saulius

Saulius  portretas
Užuojauta, jau tuoj avinai mekena, kad atseit skiepai kalti

Ramūnas

Ramūnas  portretas
Kažin kodėl dabar nutyli ar buvo skiepyta nuo Covid19. Nes kiek pastebiu kai neskiepytas asmuo tai labai pabrėžia šitai.
VISI KOMENTARAI 42

Galerijos

Daugiau straipsnių