Prie „Megos“ mirė vyras

  • Teksto dydis:

Trečiadienį priešpiet medikai skubėjo gelbėti prie prekybos centro „Mega“ susmukusio vyro. Deja, pastangos buvo bevaisės. Vyras neatsigavo.

Nelaimė įvyko autobusų stotelėje, esančioje šalia „Megos“. 

Medikai kviesti apie 11 val., o policija pranešimą apie nelaimę gavo 11.53 val.

Kauno policijos atstovė Justina Kazragytė portalui kauno.diena.lt teigė, kad pagalbos prireikė 77 metų vyrui. Deja, buvo konstatuota jo mirtis.

Pirminiais duomenimis, vyro mirtis – ne smurtinė. Ji galėjo ištikti pablogėjus sveikatai. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

d

d portretas
N.Ozelyte viesai ta pati pareiske daugiau niekur nekysiu ir nebusiu pilietiska! yra net straipsnis atspindi musu visuomene kodel nesinori kyst nagus

d

d portretas
Zinai kodel LT nieks nepadeda nes jei padedi isiveli i toki suda kad po to tave tampo po visur, priejai padejai ir viskas bet ne reikia tau visur po to dalyvauti

Gabrielė

Gabrielė portretas
Na, man asmeniškai, šią žiemą, toj pačioj Megos autobusu stotelei taip nutiko. Stotelė pilna žmonių, suaugusiu, nemažau augalotų vyrų..eina senukas, jį sumėto į šonus ir jis veidu, kryžium krenta ant parėjos.. visi stovi, nė krust.. aš toliausia būdama nuo jo, pirma priėjau, bala kraujo, mėginau pažiūrėti ar gyvas ir tik tuomet vienas po kito atėjo du vyrai ir dar klausia: ar reikia padėti? Rimtai?! Puoliau skambinti 112, tada atbėgo Megos apsauginiai 3 ar 4... ačiū Dievui, žmogus gyvas ir jam viskas gerai... bet baisiausias yra žmonių abėjingumas, kas kad senas, kas kad gal ir neblaivus, bet jis vis tiek ŽMOGUS, mes perdaug greitai pradedam smerkti ir matom tik save. Labai, gerai, kad viešina tokius dalykus, nes gal kažkas taip pat stovėjo toj stotelei ir net nekrustelėjo, kai tam a.a žmogui pasidarė blogai.
VISI KOMENTARAI 15

Galerijos

Daugiau straipsnių