Praeiviai pasipiktinę: žalgiriečiams viskas galima?

  • Teksto dydis:

Portalo kauno.diena.lt skaitytojai šiandien vidurdienį pačiame Kauno centre užfiksavo įžūlų akibrokštą – ant pėsčiųjų perėjos ties Kęstučio ir I.Kanto gatvių sankirta stovintį tuščią automobilį, kurį priversti apeiti į kitą gatvės pusę norintys patekti pėstieji.

Kiek laiko šis „Volkswagen Tiguan“ su, kaip užfiksuota, Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos emblema ant priekinių keleivio durelių, dėl tokio jo vairuotojo elgesio kėlė praeivių pasipiktinimą, neaišku. Tačiau šis ciniškas Kelių eismo taisyklių pažeidimas buvo užfiksuotas 12.40 val.

Portalo duomenimis, gavus informaciją apie šį akibrokštą, Kauno kelių policija pradėjo administracinės teisenos bylą pagal Administracinių nusižengimų kodekso 417 straipsnio 2-ąją dalį, numatančią atsakomybę už sustojimą ar stovėjimą draudžiamose vietose.

„Sustoti ar stovėti pėsčiųjų perėjoje ir penkių metrų atstumu prieš ją – draudžiama,“ – linkusi akcentuoti Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Komunikacijos poskyrio vyresnioji  specialistė Justina Kazragytė. Už tai gresia bauda nuo 30 iki 90 eurų.

Anot Kauno „Žalgirio“ krepšinio komandos atstovo spaudai Almantas Kiverio, praeivių pasipiktinimą sukėlusiu „Volkswagen Tiguan“ naudojasi legionierius iš JAV Thomasas Walkupas. Tačiau klubas jam jokių sankcijų už tai netaikys – užteks ir pareigūnų skirtos baudos.


Šiame straipsnyje: pėsčiųjų perėjaautomobiliszalgirietisKETKET pažeidimasskaitytojo naujiena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Gintas

Gintas portretas
Tai ką,tas Tomas žaislas at laukinis,kad nemato,jog sustoja ant perėjos?O gal vidurius susuko nuo lietuviško maisto?

TAIGI

TAIGI portretas
TOKIUS KAIP 888 REIKĖTŲ IŠTRINTI.KODĖL KD NEPADARO ,KAD GALIMA BŪTŲ PASIŪLYTI IŠTRINTI NEKOREKTIŠKĄ KOMENTARĄ

Klausimas

Klausimas portretas
Kas cia realiai blogo yra padaryta? (o nuolatinis piktinimasis yra liga, priklausomybe baisesne uz alkoholi :)
VISI KOMENTARAI 20

Galerijos

Daugiau straipsnių