Neramų belgą pareigūnai sutramdė tik du kartus panaudoję elektrošoką

  • Teksto dydis:

Viename iš Kauno viešbučių apsistojęs pusamžis belgas jau tą pačią dieną sulaužė stereotipą apie olimpinę šios tautos atstovų ramybę. Alkoholio padauginusio svečio nesutramdžiusiai apsaugai teko kviestis pagalbon policiją. O šios patruliai įveikė agresyvųjį užsienietį tik du kartus panaudoję elektrošoką. 

Incidentas įvyko antradienio naktį, apie 0 val. 40 min. Maždaug tokiu laiku Kauno policija sulaukė viešbučio "Ibis" apsaugos pagalbos šauksmo padėti sutramdyti foje prie lankytojų besikabinėjantį neblaivų svečią.

Pastarasis rastas gerokai įkaušęs ir kažką nerišliai kalbantis laužyta anglų kalba.

Paaiškėjus, kad užsienietis - šio viešbučio gyventojas, policijos patruliai jam pasiūlė du galimus tolesnius variantus: arba važiuoti su jais į policijos komisariatą, arba grįžti į savo kambarį ir eiti miegoti. Girtas užsienietis, pateikęs Belgijos piliečio dokumentus, buvo linkęs pasirinkti antrąjį.

Tačiau patruliams pasikėlus su juo liftu į trečiąjį aukštą, kuriame - belgo kambarys, šis jau neskubėjo lipti laukan. O kai vienas iš lydėjusių pareigūnų pabandė jį paskubinti palikti liftą, kurio reikėjo ir kitiems viešbučio gyventojams, girtas belgas leido sau ranka vožti jį už alkūnės suėmusiam policininkui. O šį jo veiksmą lydėjo angliškų keiksmažodžių bei įžeidinėjimų tirada.

Norėdami sutramdyti vidurnaktį viešbutyje triukšmaujantį chuliganą, policininkai net du kartus turėjo panaudoti prieš jį elektrošoką. Nes atsigavęs po pirmos atakos, jis vėl elgėsi taip pat.

Galiausiai uždėjus belgui antrankius, šis paleido į darbą kojas. Sodinamas į tarnybinį automobilį, spyrė į krūtinę jau kitam jį tramdžiusiam pareigūnui. 

Kauno apskrities policija praneša, kad nė vienas iš sunkiai sutramdyto belgo užpultų jos pareigūnų į medikus pagalbos nesikreipė.

Liūdniau baigėsi išsišokėliui - 48-erių metų Belgijos pilietis, kuriam nustatytas vidutinis girtumas (1,76 prom. alkoholio), uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo policijai, už ką Lietuvos įstatymai grasina viešaisiais darbais, bauda arba laisvės atėmimu iki trejų metų. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rimas

Rimas  portretas
Tegul pasėdį, ilgai prisimins

nu jo

nu jo portretas
kietas bičas pasirodė,kad reikėjo el.šoką iš dviejų kartų naudoti,cha chaq

pilieciui

pilieciui portretas
Tu kvailas, ar kas tau yra? Jis ne gatve "niekam netrukdomas" ejo, o siautejo ir kabinejosi prie zmoniu. Antra, net ir po to policininkai jam leido tiesiog eiti miegoti i savo kambari ir galiausiai sueme tik tada kai ir toliau siautejo bei trenke pareigunams. Nu rimtai tu ant tiek nemastantis, kad neskiri sios situacijos nuo "ramiai ejimo gatve ir niekam netrukdymo"?
VISI KOMENTARAI 6

Galerijos

Daugiau straipsnių