Policija tramdė prieš šeimos narius smurtavusį kaunietį

  • Teksto dydis:

Antradienio rytą policijos pareigūnai Kaune tramdė vyrą, kuris smurtavo prieš šeimos narius, priešinosi policijos pareigūnams.

Policijos departamento duomenimis, 1989 metais gimęs vyras apie 6.30 val. Pramonės prospekte esančiuose namuose mušė savo žmoną į galvą, spyrė dvylikametei podukrai, tampė ją už plaukų ir sumušė petį.

Į įvykio vietą atvykus policijos pareigūnams sulaikymo metu dedant vyrui antrankius, jis pasipriešino patruliui, o vedant sulaikytąjį į tarnybinį automobilį, pastūmė policijos pareigūną ir bandė pabėgti, tačiau panaudojus kovinių imtynių veiksmus buvo sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Pareigūnas dėl fizinio skausmo sukėlimo į medikus nesikreipė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ww

ww portretas
Dar vienas "didvyris" ,kuris sugeba sokinjeti tik pries moteris ir paaugle. Ir is kur tokiu priviso? Nieko neraso,ar buvo girtas tas,atleiskite,smikis. Duoti tokiems 15 paru,kad pasluotu gatves ir visi galetu pasigrozeti tuo "drasuoliu". Kaip nekenciu tokiu paqrazitu,kurie nevaldo savo kumsciu! Dauzytu i siena,o ne zmonai i galva,sumautas parazitas.

...

... portretas
Kada pradėsim kalbėt apie fizinio smurto priežastį - psichologinį smurtą, kodėl moterys jaučias nebaudžiamos vyrus žemindamos?
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių