Piktybinis pažeidėjas pasitiko Kauno ugniagesius šūviais: prireikė net „Aro“ pagalbos

  • Teksto dydis:

Rugpjūčio 2-ąją ties KTU studentų miesteliu dėjosi keisti dalykai: buvo apšaudyti ugniagesiai gelbėtojai, kuriuos vietiniai gyventojai kvietė padėti jiems sutramdyti neadekvačiai besielgiantį asmenį. Viskas baigėsi Antiteroristinių operacijų rinktinės „Aras“ iškvietimu.

Jau šios istorijos pradžia buvo intriguojanti. Po septynių ryto Kauno ugniagesiai gelbėtojai gavo pranešimą, kad neadekvačiai besielgiantis asmuo, pasistatęs neaiškią simboliką, ties Saulės ir Rytų gatvių kampu degina laužą, pavertęs situacijos įkaitais aplinkinių daugiabučių gyventojus.

Tąkart šis neteisėtai mieste sukurtas laužas buvo užgesintas dviem kibirais vandens.

11.15 val. vėl sulaukta pagalbos šauksmo iš šio rajono. Ir vėl pranešta apie tokį patį to paties neadekvataus asmens elgesį. Tik šį kartą jau į įvykio vietą teko vykti ir policijai, nes ugniagesiai gelbėtojai buvo apšaudyti galimai šratiniais rutuliukais.

LNK reportažas:

 

 

Nors niekas, pirminiais duomenimis, nenukentėjo, galiausiai prireikė „Aro“ pareigūnų, nes šaulys nieko neįsileido į savo namus Rytų gatvėje, per kurių langus, pirminiais duomenimis, ir surengė savo šokiruojančią kontrataką.

Anot policijos atstovės, sulaikyti šį asmenį pavyko, tik suradus jo artimuosius, kurie atrakino jo namų duris. Ir tai, portalo kauno.diena.lt šaltinių teigimu, įvyko tik apie 13.40 val.

Sulaikytasis – gimęs 1980 m. Anot policijos atstovės, jis buvo blaivus, bet panašu, kad turi tam tikrų sveikatos problemų.

Kol kas vyksta tik šio šokiruojančio įvykio aplinkybių patikslinimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Foje

Foje  portretas
Gal kas prie lauzo sustos Gal pasiilgs silumos Tam kas klajoja nakty Lauzo sviesa bus viltis Zvaigzdes pakilo aukstai Saukia jas pauksciu takai Lauzas zvaigzdes man atstos Sviesa ir siluma duos.......

Ernestas.

Ernestas. portretas
Melas. Lietuvos Respublikos lietuvių Velnio išpažintojų karo kurstymas, propoganda. Lietuvos Respublikos išdavikai-žvalgai veikė Velniai veikė Lietuvos teise, vardu, slėpdami, teisybę. Planas sumažinti išdavikų skaičių, pervedant juos į legalų gyvenimą. Rezistencijos okupacija, Rezistencinis veiklos ryšys, Tautos pasipriešinimas, Žmonių rezistencinis atsparumas. Lietuvos Respublika, Valdas Adamkus. Žinoma, kad E67 kelią sukibdami grandine gabeno kontrabandas. Všį Ernmar Respublika. 1.2 procento gyventojo paramos 2022 metų forma. Luminor LT 294010051005573106. Direktorius, Ernestas Marcinkevičius.

Anonimas

Anonimas portretas
Aš žinau tik viena šiaip tai žmonės iš niekur nešaudo
VISI KOMENTARAI 14

Galerijos

Daugiau straipsnių