Pareigūnai ieško, kas nesusimokėjo už prabangius kvepalus

  • Teksto dydis:

Kauno apskrities policijos pareigūnai atlieka tyrimą dėl vagystės. 

Pasak jų, sausio 29 d. Kaune, iš Islandijos plente esančios parduotuvės dingo trys buteliukai kvepalų, kurių vertė 338,98 eurai.

Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo du asmenis, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Gyventojus, atpažįstančius šiuos asmenis, žinančius jų buvimo vietą ar galinčius suteikti bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 60676, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu irma.saveike@policija.lt.

Už vagystę numatoma baudžiamoji atsakomybė: viešieji darbai arba bauda, arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

As

As portretas
Gerai o kur apsauga tuo metu žiūrėjo?

Ray

Ray portretas
Vis dar matosi kokia lietuva atsilikusi. Anglijoje išsineša žmonės išsineša prekes tai net apsauginiai nesivaiko, nebent už rankos pačiumpa. Ir jokios pardavėjos nuostuolių nedengia. Tam yra draudimų sistema, kur ir atligina parduotuvėms nuostuolius. Čia ir yra civilizacija.

Ray

Ray portretas
Tik lietuvoje taip ir gali buti, kai parduotuvė ir policija jieško buteliukų ir vagių, nes taupo pinigus parduotuvės, o mokesčių mokėtojai moka policijai. Visame nebananiniame pasaulyje prekės yra draustos ir čia turėtu būti draudimo reikalas už tokias smulkias vagystes. Ha..ha..
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių