Pareigūnai aiškinasi, kas pamiršo susimokėti už prekę

  • Teksto dydis:

Kauno policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl vagystės parduotuvėje.

Pranešama, kad iš prekybos centro, esančio Kaune, Karaliaus Mindaugo pr., buvo pavogta belaidė garso kolonėlė, kurios vertė siekia 200 eurų. Vaizdo stebėjimo kameros užfiksavo du vyrus, galinčius turėti tyrimui reikšmingos informacijos.

Asmenis, atpažįstančius šiuos vyrus ar žinančius jų buvimo vietą, galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, prašoma skambinti į Kauno apskrities VPK telefonu (8 37) 30 35 73, (8 37) 30 34 50 arba rašyti el. paštu egidijus.merkelis@policija.lt.

Už šį nusikaltimą gresia viešieji darbai arba bauda, laisvės apribojimas, areštas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ats. Xcfvg

Ats. Xcfvg portretas
O prie ko cia pard.darbuotoju atlyginimai? Juk ne darbuotojai pavoge,kad prisidurti prie atlyginimo. Vagys visur vagys, jie gali ir jus apiplesti, ka tada sakytumete? Keista jusu filosofija. Ar zinote,kad daznai tie patys pardavejai dengia pavogtu prekiu nuostolius, jeigu jie perzengia numatytu nuostoliu ribas? Ginate vagisius, tik kodel?

Xcfvg

Xcfvg portretas
Kieno pareiga tas tegul ieško,prie ko čia žmonėms .Vagys parduotuvių savininkai ,nemoka visų mokesčių ,moka mažus atlyginimus iš kurių darbuotojai negali pargyventi,kainos prekių neatitinka kokybes,už ką turi visiomenė gaudyti tuis kurie tiesiog pasiėmė.

Al

Al portretas
Tegul aiskinasi
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių