(Ne)laukta dramos pakaunėje atomazga: surastas smurtautojas pateikė savo versiją

  • Teksto dydis:

Pagaliau atsiradęs praėjusios savaitės sumaišties vienoje Rokų seniūnijos sodininkų bendrijoje kaltininkas dedasi nesuprantantis, kodėl į jo namus vėlų liepos 9-osios vakarą skubėjo policija ir greitosios medikai.

Tačiau, vakar jam buvo pareikštas įtarimas dėl fizinio skausmo sugyventinei sukėlimo. Ši po incidento skundėsi galvos skausmu, dėl ko buvo nusiųsta pas teismo medicinos ekspertus.

Kaip jau rašyta, moteris teigė, kad per incidentą nukentėjo ir jos sugyventinis. Šį, gindamas ją, sužalojo vyresnysis jos sūnus.

Anot Policijos departamento, neblaivus 45-erių sugyventinis smurtavo prieš trejais metais jaunesnę savo sūnaus mamą pastarojo bei jo vyresniojo brolio akivaizdoje. Brolių pavardės – skirtingos. Vienas iš jų gimęs 2003-aisiais, kitas – 2011-iaisiais. Smurtautoją peiliu sužalojo vyresnysis.

Portalo kauno.diena.lt duomenimis, policijos pareigūnai rado už televizoriaus užmestą atlenkiamą peiliuką su kraujo pėdsakais.

Kartu su policija į įvykio vietą atvyko ir greitosios medikai bei vaiko teisių apsaugos specialistai.

Medikai buvo kviesti smurtą patyrusiai moteriai. Tąnakt budėjusi Kauno apskrities vaiko teisių apsaugos skyriaus Kauno rajone specialistų pamaina – įvertinti nepilnamečių saugumą toliau likti toje pačioje aplinkoje.

Brolius nuspręsta laikinai perkelti į saugesnę aplinką. Kol bus priimtas sprendimas, ką daryti toliau, jie perduoti artimiausiems giminaičiams.

Ši šeima vaiko teisių apsaugos specialistams jau buvo žinoma. Pirminiais duomenimis, dėl panašių dalykų. Jai būtinas paslaugas teikia seniūnija. Anot šios darbuotojų, tą pačią dieną, kai užregistruotas šis specialiąsias tarnybas ant kojų sukėlęs incidentas, ši šeima buvo iškviesta pas seniūnijos socialinę darbuotoją profilaktiniam pokalbiui.

Portalo kauno.diena.lt žiniomis, neblaivi incidento metu buvo ir nepilnamečių mama. O iš įvykio vietos pabėgusiam jos sugyventiniui policijai po kurio laiko pavyko prisiskambinti mobiliuoju telefonu. Tačiau, jo paieška nutraukta tik vakar, pareiškus įtarimą dėl padaryto nusikaltimo.

Įtariamasis savo kaltės nepripažįsta. Jis tikina tą vakarą prieš sugyventinę nesmurtavęs. Tačiau, neneigia, kad tarp judviejų kilo konfliktas, po kurio sugyventinė užsirakino su vaikais kambaryje. O jam bandant ten patekti, vyresnysis iš berniukų su kažkuo sužalojo jam galvą. Esą dėl to jis buvo kreipęsis pagalbos ir į Kauno klinikas. Tačiau, nusibodus laukti eilėje, vėliau iš jų pasišalino. Ir jokių pretenzijų vyresniajam sugyventinės sūnui neturi.

Nepaisant to, teisėsaugininkai neatmeta galimybės pradėti ikiteisminį tyrimą ir dėl vyriškio sužalojimo. Anot jų, šiuo atveju nukentėjusiojo pareiškimas nereikalingas. Pareigūnams jis teigė ir, kad neketina grįžti į sugyventinės namus – gyvens Alytaus rajone. Tai buvo būtina nurodyti, nes jam skirtos dvi kardomosios priemonės: rašytinis pasižadėjimas neišvykti ir periodinė registracija policijoje pagal gyvenamąją vietą.


Šiame straipsnyje: smurtasdrama pakaunėjemažametis gynė mamąsužalotas smurtautojaspagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Vila

Vila portretas
Vaikai gina mama nuo to kumsciu nevaldancio smikio, o dabar bus tiriama, ar kalti ar ne?

Ž. Valstiečių Beretininkė

Ž. Valstiečių Beretininkė portretas
apie priedurnių pjaustymus , pupyt pederastyt , rašė ir Liaudies sargyboje tarybinis laikraštis dar 1968 . Dabar vietoj jo yra Akistata

Džiaugiuosi

Džiaugiuosi portretas
Labai puiku kad parašėt, visiems tikrai labai įdomūs girtų priedurnių pasipjaustymai. Valio europa.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių