Neeilinis incidentas Šilainių daugiabutyje: paaiškėjo priešnuodis prieš agresyvius kaimynus

  • Teksto dydis:

Sekmadienio vakare vieno Baltijos gatvės penkiaaukščio laiptinėje vyko neeilinė dvikova tarp čia gyvenančių kaimynų. Viskas baigėsi tuo, kad vienas iš jų buvo išvežtas į specifinės paskirties gydymo įstaigą.

Šio 67-erių metų asmens naudotos priemonės prieš savo kaimyną ne tik šokiruoja, bet ir byloja apie vėliau pasitvirtinusius įtarimus dėl jo sveikatos sutrikimo.

Anot Kauno policijos atstovės, pranešimas, kad jis laiptinėje grasina 54-erių kaimynui buvo gautas 19.30 val.

Portalui kauno.diena.lt pavyko papildomai sužinoti, kad grasinta susidoroti mojuojant prieš veidą akumuliatoriniu kampiniu šlifuokliu. Ir ne vieną kartą.

Prieš tai to paties buvo griebtasi apie 13 val., kai terorizuojamo kaimyno bute dingo elektra. Ir šis, išėjęs į laiptinę, rado elektros skydinėje besikrapštantį priešpriešais gyvenantį kaimyną.

Tik tada dar policija minėtam neadekvačiai besielgiančiam senjorui nekviesta. Tačiau po kelių valandų ir vėl, jo kaimynui žiūrint televizorių, dingo elektra. Ir šiam vėl išėjus aiškintis su įtariamuoju jos išjunginėjimu, šis netrukus vėl atsinešė iš savo buto jau minėtą akumuliatorinį prietaisą. Ir eidamas artyn su juo rankoje, anot besikreipusio pagalbos į policiją, kalbėjo neadekvačius dalykus, kokių, anot terorizuotojo, jau yra prisiklausiusi dar prieš metus šiam kaimynui užkliuvusi jo sutuoktinė.

Kauno policija pritaikė šiam kaimynų konfliktui Baudžiamojo kodekso straipsnį, numatantį atsakomybę už grasinimą nužudyti ar sunkiai sutrikdyti sveikatą, jeigu yra pakankamas pagrindas manyti, kad grasinimas gali būti įvykdytas.

Tiesa, Lietuvoje tai laikoma nesunkiu nusikaltimu, nes Baudžiamasis kodeksas už tai numato viešuosius darbus arba baudą, arba laisvės apribojimą, arba areštą, arba laisvės atėmimą tik iki dvejų metų.

Grasintojas išsigando tik pamatęs, kad yra filmuojamas savo aukos sūnaus mobiliuoju telefonu. Ir sureagavo į tai iškalbingai – užsirakino savo bute, į kurį neįsileido ir netrukus į įvykio vietą atvykusių policijos pareigūnų.

Tada šie tradiciškai tokiais atvejais išsikvietė pagalbon ugniagesius gelbėtojus. Kauno priešgaisrinės gelbėjimo valdybos suvestinėje apie sekmadienio iškvietimus teigiama, kad, vykdant policijos prašymą atidaryti buto duris, jie panaudojo net penkis vienetus rankinio inventoriaus.

Galiausiai buto vidun įleisti policijos pareigūnai perdavė jame besislepiantį minėtą 67-erių metų asmenį greitosios medikams, kurie jį išvežė tam tikros srities specialistams.



NAUJAUSI KOMENTARAI

>>>>paslikas

>>>>paslikas portretas
Idomu tai kuo tu laikai p.Vaitku ir p.Vegele. Zmones su aukštuoju išsilavinimu su profesorių vardais kažkoks menkysta dar kažkuo nori pažeminti. Į save pažiūrėk.Toks butų patarimas.

Paslikas

Paslikas portretas
išvežė Vaitkaus ar Vėgėlės faną ?

Smagiai

Smagiai portretas
žmonės linksminasi, nenuobodžiauja - tipiniai kumetyno santykiai:))
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių