Romainiuose nudurtas vyras – drabužių kūrėjos brolis: moteris meldžia žmonių pagalbos

  • Teksto dydis:

Vėlų trečiadienio vakarą Romainiuose įvykdyta žmogžudystė sukrėtė drabužių dizainerę ir „Top To Bottom“ prekės ženklo įkūrėją Gabrielę Gineikaitę bei jos šeimą. Žmogžudystės auka tapo jos brolis.

„Brolio niekas neprikels. Bet teisybę bent jau kažkiek norime išsikovoti...“, – ketvirtadienį portalui kauno.diena.lt sakė G. Gineikaitė, kai paviešino pagalbos prašymą surasti žmogų, kuris atėmė jos brolio gyvybę.

„Labai reikia jūsų pagalbos! Šią naktį buvo mirtinai nudurtas mano brolis. Prašau jūsų pagalbos surandant įtariamąjį!“ – kreipėsi jauna moteris. 

Ji nurodė, kad 22.56 val. Romainiuose esančios „Aibės“ parduotuvės stovėjimo aikštelėje įvyko konfliktas, kurio metu jos broliui buvo durta į šoną.

G. Gineikaitės turimais duomenimis, įtariamasis sėdo į automobilį. „Tamsus, pagal liudininkus, greičiausiai 5-os klasės „VW Golf“. Parduotuvės kameros neužfiksavo automobilio numerių, todėl labai prašau jūsų pagalbos! Jeigu buvote šalia arba tuo metu važiavote Romainiuose ar aplink juos ir matėte tokį automobilį, bet kokia informacija būtų labai naudinga!“ – prašė kūrėja.

Žūties akimirką jos brolis buvo su draugu. „Taip, jis buvo ne vienas“, – sakė G. Gineikaitė.

Brolio niekas neprikels. Bet teisybę bent jau kažkiek norime išsikovoti...

Pasiteiravome, ar po nelaimės ji jau buvo susisiekusi su šiuo vaikinu. „Žinoma, su juo bendravau, bet negaliu atskleisti smulkmenų. Tyrimas vyksta, ekspertizė daroma“, – kalbėjo kaunietė.

Ji teigė negalinti pasakyti ir to, ar brolis gyveno atskirai, ar kartu su šeima.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad nudurtas 29-erių metų vyras, pirminiais duomenimis, sukonfliktavo gatvėje su nepažįstamuoju. Vienas šio dūris peiliu buvo į kairiąją krūtinės pusę.

Parduotuvė jau prieš valandą buvo užsidariusi. Pirminiais duomenimis, nukentėjusysis ėjo pro ją su draugu. Ir susitiko galimai neblaivų nepažįstamąjį, kuris šlapinosi viešoje vietoje. Dėl to su juo sukonfliktavus, viešosios tvarkos pažeidėjas griebėsi peilio.

Nukentėjusiajam juo buvo pataikyta į koją bei galimai į širdį.

Į įvykio vietą atskubėjus policijai bei greitosios medikams, sužeistasis jau buvo be sąmonės ir dėl nukraujavimo ištiktas gilaus šoko. Jį dar bandyta apie pusvalandį gaivinti. Deja, visos medikų pastangos buvo bergždžios.

Asmenis, mačiusius šį įvykį ar turinčius bet kokios reikšmingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 37) 30 36 13, (8 37) 30 34 50 arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Inga

Inga portretas
Niekaip nesuprantu buvo su draugu dviese, tai ka tas draugas dare??? kad kazkoks apsimyzes sugebejo nuzudyti????? Nesuprantu

anonimaz

anonimaz portretas
as galvoju , kad jie ant to mizancio patis uzsirove duot i kupra norejo ir paauklet , o tas tiesiog turejo peili saviginai, maciau tv3lt filuotos medziagos foto, tai tas su peiliu ugiu zymiai mazesnis uz ta zuvusi, o tas stoikei duot i galva.. tai cia dar klaustukas kaip cia istikro yra

Kimberly Seeger

Kimberly Seeger portretas
Mano kaimyno motina dAro $139 / h internete. Ji buvo atleista už 6 menesius, taciau praejusi menesi jos darbo užmokestis buvo 13847 JAV doleriu, o tik kelias valandas dirbo internete. naudoti šia nuoroda ,,, >>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.C­a­s­hClub5.Com
VISI KOMENTARAI 28

Galerijos

Daugiau straipsnių