Kaune keičiant vamzdyną po gyventojų langais nuvirto ekskavatorius

  • Teksto dydis:

Pirmadienį po pietų Kaune, P. Lukšio gatvėje, nuvirto ekskavatorius. Šioje vietoje klojami nauji centralizuoto šildymo vamzdžiai. 

„Ekskavatorius nuvirto ant šono keldamas betoninį lovį“, – portalui kauno.diena.lt sakė „Kauno energijos“ atstovas Ūdrys Staselka. 

Anot jo, per nelaimę niekas nenukentėjo, nelabai apgadinta ir technika. „Šiuo metu ekskavatorius jau stovi“, – kalbėjo jis. Ekskavatorius nuvirto sugedus jo stabilizacijos sistemai.

Ekskavatorius nuvirto ant šono keldamas betoninį lovį.

Betoniniai loviai, kurie užfiksuoti portalo kauno.diena.lt skaitytojų nuotraukose, naudojami apsaugoti vamzdžiams. Šiuo atveju minimas apsaugas reikėjo nukelti nuo vamzdžių, nes jie yra keičiami naujais.

Šilumos tiekimo vamzdyno atnaujinimas Kaune yra dalinai finansuojamas už ES lėšas. „Darbai jau įpusėjo“, – teigė „Kauno energijos“ atstovas.

„Kauno dienos“ skaitytojo nuotr.

Vamzdynai keičiami, nes jie jau yra susidėvėję ir tampa vis mažiau patikimesni ir mažiau efektyvūs. Kai kurių amžius siekia 42 metus. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

ekskavatorininkas

ekskavatorininkas portretas
Trūko patirties,o ne stabilizatoriai kalti,ekskavatorių turi jausti....Dabar dauguma dirba operatoriai.

As

As portretas
Ekskovatorius skirtas kasti o taupant naudojamas kaip kranas

Tai

Tai portretas
Nuvirs ir namai. Nes darbus dirba , asfaltuoja, dreba sienos.. Nedidelėje gyvenvietėje, kai tiesė kelią, drebejo langai. Po kelių mėnesių pastebetas pečius pasislinkęs, pavirtęs.. Greit virs ne ekskavatoriai, bet būtų, namų sienos. Čia dar baika..
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių