Kauno pareigūnai itin operatyviai sulaikė galimą automobilio vagį

  • Teksto dydis:

Pirmadienio naktį, apie 1.30 val., Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (toliau – Kauno apskr. VPK) pareigūnai nedelsiant sulaikė vyriškį, galimai ketinusį pavogti „Toyota Prius“ markės automobilį.

Nakties metu, apie 1.25 val., Kauno apskr. VPK budėtojai iš pilietiško gyventojo sulaukė pranešimo apie tai, jog Kaune, Kuršių gatvėje, pastebėtas prie „Toyota“ markės automobilio besisukinėjantis asmuo.

Pareigūnai, atvykę į nurodytą vietą, prie „Toyota Prius“ markės automobilio pastebėjo įtartiną vyriškį, kuris vos pamatęs policijos pareigūnus dar bandė sprukti.

Kaip rašoma policijos pranešime, dėl profesionalaus Kauno apskr. VPK pareigūnų darbo vyras nedelsiant buvo sulaikytas. 32-ejų vyras pristatytas į areštinę.

Kauno apskr. VPK pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. ir 22 str., dėl pasikėsinimo įvykdyti vagystę. Už šią nusikalstamą veiką gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Tyrimą organizuoja ir jam vadovauja Kauno apygardos prokuratūros Kauno apylinkės prokuratūros Šeštojo skyriaus prokurorai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

VOLODYMYR MOSKVYCHEV.

VOLODYMYR MOSKVYCHEV. portretas
MALAČIAI KAUNO POLICININKAI-NE VELTUI DUONA VALGO-GAILA TIKTAI JUODA, NES MAŽI ATLYGINIMAI JIEMS MOKOMI
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių