Kaunietei gresia net kalėjimas: internete parašė žmonių grupę įžeidžiantį komentarą

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai šiandien pranešė baigę ikiteisminį tyrimą dėl kaunietės internete parašyto įžeidžiančio komentaro. 

Į Kauno pareigūnų akiratį 46 metų amžiaus moteris pateko po to, kai praėjusių metų rugsėjo mėnesį, nepagalvojusi apie ateityje iškilsiančius rimtus nemalonumus ir problemas, vedina emocijomis, kurios ją užplūdo perskaičius straipsnį viename internetiniame naujienų portale, pasivadinusi slapyvardžiu, parašė žmonių grupę įžeidžiantį komentarą.

Ikiteisminio tyrimo metu nustatyta ne tik komentarą parašiusios moters tapatybė, bet ir tai, jog tokiu komentaru kaunietė viešai tyčiojosi, niekino bei kurstė fiziškai susidoroti su žmonių grupe ar jai priklausančiu asmeniu dėl seksualinės orientacijos. Moteris iki šiol nebuvo žinoma policijos pareigūnams.

Šiuo metu baigtas ikiteisminis tyrimas dėl kurstymo prieš bet kokios tautos, rasės, etninę, religinę ar kitokią žmonių grupę. Už tai gresia bauda arba laisvės apribojimas, arba areštas, arba laisvės atėmimas iki trejų metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kodėl

Kodėl portretas
Valinskas liko teisus siūlęs sušaudyti žmogų,žemines Paškevičių,netgi visą laiką šlykščiai žeminantis Prezidentą.Ar kad turi palaikymą iš valdžios ir tokie buna nepakaltinami.

Anonimas

Anonimas portretas
Negaliu skaityti , kaip įžeidinėjami išsigimėliai ... Vadinami pyd arais ir t.t. Tikras medicininis terminas apibūdinantis vyro orientaciją yra ped erastas . Vykstant šaltajam karui ,visi homo moterys ir vyrai USA buvo išmesti iš vykdomosios valdžios , kaip labai pažeidžiami asmenys ... Vėliau buvo priimtas politinis sprendimas , kad tai normalu ir eksportuota į okupuotas teritorijas . Pirmos sankcijos Rusijai prasidėjo po to , kai buvo uždrausti jų demaršai ... Visų nemėgstamas J.Stalinas 1934 m. įveda įstatymą draudžiantį homoseksualizmą . Taip jis pasiruošia , kaip paims valdžią susidoroti su tais , kurie nužudę kas trečią Rusijos pilietį T.y. žmogus , kuris mokėsi seminarijoje puikiai žinojo ,kas įvardijama velniu ...

Aidas

Aidas portretas
Lietuvoje seniai neliko demokratijos. Tauta pati turi teisę kurti savo demokratijos kriterijus ir suvokimą. Dabar gi turime gyventi pagal ES sukurtą standartą. O represinis aparatas tarnauja valdžiai, tam jis ir sukurtas. Kariuomenė gina nuo užsienio agresijos. O policija nuo ko gina? Toks jausmas kad nuo mūsų pačių, nes mes negalime savarankiškai išsakyti savo nuomonę. Ji turi atitikti valdžios ir ES direktyvas. Artėja absoliučios tiesos laikai. Todėl pats laikas koreguoti BK, o ir LR Konstitucija laukia savo eilės. Bausti visus kurie bet kokioje formoje pavartos žodžius: pidarastas, gėjus, lesbietė, seimo narys, policininkas... Ir matyt sąrašas nebus galutinis. Kitaip nesuprantu ką reiškia terminas "grupė žmonių" . Klausimas teisėsaugai. Kokiai grupei žmonių aš priklausau? Butų naudinga žinoti, nes gal kažkas, kažkur ir mano interesus pažeidė!?
VISI KOMENTARAI 97

Galerijos

Daugiau straipsnių