Kauniečio sumanymas šaudyti fejerverkus nuo daugiabučio stogo baigėsi nesėkmingai

Pirmąją 2019-ųjų naktį ugniagesiai ir policijos pareigūnai buvo pasirengę įvairiems galimiems scenarijams. Rimtesnių gaisrų, nelaimių išvengta, tačiau teko ne kartą vykti į pagalbą, nes kai kurie gyventojai pamiršo kas tai yra atsakingas elgesys.

Degančios šiukšlių dėžės, deja, vis dar yra neatsiejamos nuo Naujųjų metų nakties. Jų daugybė įvairiose miesto vietose liepsnojo ir sausio 1-ąją.

Pastatai ir žmonės, Kauno ugniagesių turimais duomenimis, naktį nuo ugnies nenukentėjo, tačiau nerimo buvo nemažo. Pavyzdžiui, Šilainiuose, Baltų prospekte vienas gyventojas sugalvojo užsiropšti ant daugiabučio stogo ir nuo jo leisti fejerverkus. Uždegęs jų dėžutę pats nuo stogo pasišalino. Ar linksmybių mėgėjas spruko iš karto, ar tik tuomet, kai pamatė, kad užsidegė pati fejerverkų dėžutė, belieka tik spėlioti.

Sunerimę aplinkiniai apie situaciją pranešė ugniagesiams. Šie situaciją suvaldė akimirksniu.

Vilkijos ugniagesiai buvo kviečiami gelbėti namo, ant kurio stogo naktį nukrito petarda. Neaišku, ar ją paleido patys namo gyventojai. "Nieko rimto nenutiko, bet dėl visa ko turėjome perlieti stogą", - kalbėjo ugniagesių budėtojas.

Naktį įsismarkavęs vėjas bent jau Kaune rimtesnių eibių neprikrėtė ir ugniagesių pagalbos neprireikė. 

Kauno policijos budėtojas pasakojo, kad užfiksuota smulkių viešosios tvarkos pažeidimų, kurių, jeigu ne alkoholis, greičiausiai nebūtų buvę. Gauta skundų dėl per didelio garso iš Rotušės aikštės, kur vyko elektroninės muzikos diskoteka po atviru dangumi.

Naujuosius metus pasitikti gausiai susiburta ne tik Rotušės aikštėje, bet ir Kauno "Žalgirio" arenoje bei Kauno sporto halėje. Daug žmonių rinkosi kavinėse, restoranuose, klubuose ar tiesiog ant apžvalgos aikštelių, kitų vietų, nuo kurių puikiai atsiveria miesto vaizdas.

"Eilinė Naujametinė naktis", - konstatavo budėtojas.

Birštono gatvėje lengvasis automobilis susidūrė su autobusu. "Nieko baisaus, tai techninis įvykis", - portalui kauno.diena.lt aiškino pareigūnas. Iš pradžių vairuotojai nesutarė dėl kaltės, tačiau vėliau susitarė ir pareigūnų pagalbos nebereikėjo.

Lengvasis automobilis "Renault Megane", anot skaitytojų, kurį vairavo užsienio pilietis, atsitrenkė į miesto viešojo transporto autobusą "Solaris". Kaip matyti iš nuotraukos, smarkiai nukentėjo "Renault" priekis.

Feisbuko grupės "Kur stovi policija Kaune" nuotr.


Šiame straipsnyje: ugniagesiaiiškvietimas

NAUJAUSI KOMENTARAI

To- anonimas

To- anonimas portretas
Jeigu kas ir burnojasi,tai tu ,nepriklausomybės aborto liekana.

Anonimas

Anonimas portretas
Jau pirmąją Naujųjų Metų dieną žmonės burnoja,keikiasi, nepatenkinti.Keikitės jeigu jūms tai malonumas bet nerašykite tų sovietininkų palikimo.Visiems linkiu gerų metų ir išbraukite iš davo leksiono brutalius žodžius.

Pricas

Pricas portretas
O kur bl.. žmones protingesni sakysit gal čiukčijoj?Durnių pilna visur tik kiekvienas savaip kvailioja
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių