Kaune vėl „prisiskraidė“ BMW: įvykio vietoje – alkoholio kvapas

  • Teksto dydis:

Vėlų penktadienio vakarą Milikonių kalno apžvalgos aikštelės prieigose savo kelyje viską „šlavė“ dar vienas BMW vairuotojas. Pirminiais duomenimis, šį kartą rimčiau nukentėjo tik gatvių apšvietimo žibintas. O velnias neblaiviam „lakūnui“ vėl spėjo pakišti pagalvę.

Pranešimą apie tai, kad šis automobilis Linkuvos ir Tvėrių gatvių sankirtoje atsitrenkė į kelio atitvarus, Kauno specialiosios tarnybos gavo apie 23 val.

Nuskubėjus į įvykio vietą, rastas BMW, nulaužęs gatvių apšvietimo stulpo, į kurį buvo atsitrenkęs, atramą.

Kaip pranešama praėjusios paros Kauno ugniagesių gelbėtojų suvestinėse, ant kelio važiuojamosios dalies buvo nukritę laidai, tačiau prispaustų ar nukentėjusių žmonių šios kaktomušos kaltininko automobilyje nebuvo.

Ugniagesiai gelbėtojai praneša tik atjungę šio BMW akumuliatorių, nušlavę 20 kvadratinių metrų plote kelio dangą ir pabudėję įvykio vietoje, kol atvyko gatvių apšvietimo tinklų avarinės tarnybos darbuotojai.

Daugiau darbo turėjo policijos pareigūnai. Jie nustatė, kad BMW vairavęs 39-erių metų vyras, kaip ir tikėtasi, buvo neblaivus. Jam nustatytas lengvas – 1,28 prom. girtumas.

Anot Kauno policijos atstovės, šį eismo įvykį galėjo lemti ir galimai nepasirinktas saugus greitis, dėl ko neblaiviam vairuotojui nepavyko suvaldyti BMW.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
O gal gudobelės ekstraktas, jis pagamintas is spirito ir gudobelių. Tai lašai širdžiai.Širdies raumenų stiprinimui.

Pagal statistika,tai su bmw vazineja

Pagal statistika,tai su bmw vazineja portretas
Tik mazarasciai,ir kaimu daunai??

Ot niekšas,tas BMV,

Ot niekšas,tas BMV, portretas
ėmė pasigėrė ir prisiskraidė..Būčiau su BMV susijęs asmuo,paduočiau į teismą žurnaliūgą už įmonės žeminimą,mažai nepasirodytų...
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių