Išpuolis prie „Iki“: įtariamasis ištrauktas iš kitoje Vilijampolės dalyje esančio tualeto

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo, kad moterį, kuri vakar pavakarę atbėgo kruvina pagalbos į Varnių gatvėje esantį prekybos centrą „Iki“, peiliu į kaklą sužalojo jos buvęs sugyventinis, kuriam buvo uždrausta artintis prie jos arčiau nei 100 metrų.

43-ejų E.R., užpuolęs buvusią sugyventinę D.B. prie minėto prekybos centro prieigose esančio taromato, buvo sulaikytas Kauno policijos pareigūnų maždaug už valandos po šio šokiruojančio išpuolio. Kaip jau rašyta, apie jį kažkas iš šio prekybos centro lankytojų pranešė Bendrajam pagalbos centrui 17.15 val.

Atvykę greitosios medikai rado 37-erių D.B., gulinčią prekybos centre ant grindų ir nereaguojančią į aplinką. Buvo sužalotas ne tik jos kaklas, bet ir galva. Ši, kaip įtariama, – kai po dūrio peiliu į kaklą ji nukrito aukštielninka.

Sužeistoji išvežta į Klinikas reanimobiliu. Ir iki šios dienos ryto dėl sveikatos būklės dar neapklausta. Kol kas nenustatytas ir jos girtumas šio įvykio metu, nors nukentėjusioji tikrai buvo neblaivi.

Neblaivus (0,46 prom.) sulaikymo metu buvo ir D.B. sužalojimu įtariamasis E.R.

Apie 18 val. šis Panerių gatvės gyventojas buvo aptiktas besislepiantis savo pažįstamo bute Jurbarko gatvėje. Nors šio savininkas E.R. pėdomis atsekusiai policijai teigė, kad šio jo namuose nėra. Tačiau E.R. buvo rastas, pareigūnams pasišvietus prožektoriumi, tamsoje skendinčiame šio buto tualete. Iš šio jį teko traukti jėga. Tačiau E.R. be kovos nepasidavė. Ir per grumtynes su pareigūnais kojomis išvartė įvairius savo pažįstamo buities reikmenis, apversdamas ir puodą su makaronais, dėl ko buto savininkas turėjo pretenzijų policijai.

Vėliau E.R. teigė tik užėjęs į šį Jurbarko gatvės butą išgerti arbatos. Netrukus jis atskleidė ir, kur paslėpė nusikaltimo įrankį. Peilis, kuriuo buvo durta D.B. į kaklą, rastas viename tos pačios Vilijampolės Koklių gatvės medinuke, pas kurio šeimininką E.R. teigė netrukus po išpuolio užėjęs išgerti kavos. Pareigūnai rado šį peilį E.R. nurodytoje vietoje – remontuojamos virtuvės sienoje. Tačiau prieš tai dar reikėjo atsukti gipso plokštę, už kurios jis buvo užkištas.

Įtarimas kol kas tik nesunkiu D.B. sveikatos sutrikdymu E.R. turėjo būti pareikštas šiandien ryte. Portalo kauno.diena.lt duomenimis, jis prisipažįsta įvykdęs šį išpuolį.

Nepaisant to, šiandien bus kreipiamasi į Kauno apylinkės teismą su prašymu E.R. suimti. Šio prašymo svarstyme jis dalyvaus nuotoliniu būdu – iš Kauno policijos areštinės.

Nuspręsta prašyti E.R. suimti, nes jis – jau ne kartą teistas. Pastarąjį kartą – pernai spalį – už fizinio skausmo sukėlimą tai pačiai buvusiai savo sugyventinei D.B. Tada teismas skyrė jam laisvės apribojimą, įpareigodamas dalyvauti smurtinį elgesį keičiančiose programose. Tačiau prieš porą mėnesių E.R. atžvilgiu buvo pradėtas dar vienas ikiteisminis tyrimas dėl smurto prieš D.B. Ir jame jau jis buvo įpareigotas gyventi atskirai nuo buvusios sugyventinės, nesiartinti prie jos arčiau nei 100 metrų ir neieškoti su ja kontaktų.


Šiame straipsnyje: prekybos centras IKIišpuolisįtariamasisVilijampolėsužalota moterispagalba moterims

NAUJAUSI KOMENTARAI

Tik

Tik portretas
Močitj v sortirie

Tomas

Tomas portretas
Pas degradus girtus greitoji per pora min.atvaziuoja..o mano tetis taip ir nesulauke, kol greitoji atvaziuos..Nekenciu jusu medikai. Dirbu darba, moku mokescius, kad girtus degradus veziotumet, o policija tokius lochus paskui gaudytu.

LLL

LLL portretas
šiaip, tai čia pasikėsinimas nužudyti, o ne lengvas sužalojimas. Jei daktarai būtų vėliau atvažiavę - moterytė būtų numirojus. Todėl derėtų traktuoti kaip pasikėsinimą nužudyti
VISI KOMENTARAI 13

Galerijos

Daugiau straipsnių