Ieškomas prieš savaitę be žinios dingęs kėdainiškis

  • Teksto dydis:

Kauno pareigūnai toliau ieško 75-erių Vaclovo Lukošiaus, kuris lapkričio 20 d. apie 15.45 val. išėjo iš namų, esančių Kėdainių rajone, Pelėdnagių kaime, tačiau iki šiol negrįžo.

Prie dingusiojo paieškos prisidėjus priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pareigūnams ir bendruomenės gyventojams, kartu su tarnybiniais šunimis apieškotos apleistos ir miškingos vietovės, vandens telkiniai, gretimos apylinkes, tačiau vyro vis dar nepavyksta rasti ir prašoma dar kartą gyventojų pagalbos.

Vyro požymiai: apie 160 cm ūgio, liekno kūno sudėjimo, trumpų žilų plaukų, su ūsais. Išeidamas vilkėjo pilkos spalvos džemperį ir samanų spalvos kelnes.

Asmenis, ką nors žinančius apie dingusiojo Vaclovo Lukošiaus buvimo vietą, ar galinčius suteikti reikšmingos informacijos, prašome kreiptis į Kauno apskr. VPK tel. (8 37) 303 450, skubios pagalbos telefonu 112 arba rašyti el. paštu mindaugas.yla@policija.lt.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Kaune

Kaune portretas
po karo zaliakalny kirpykloje buvo /skutomi/ vyrai zmoniu buvo nedaug tai ilga laika nepasigesdavo bet su laiku buvo isaiskinta pogrindine mesine kur gamindavo desras o kodel siandien su aukstom kriminaltechnologijom nejeskoma ar nenorima tai daryti juk dingsta beveik kasdien? tai kyla logiskas ? gal tie patys farai ir yra nusikalteliai nes is kaikuriu isaiskinimu tai jau matosi koks kontingentas mus .saugo/?.........
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių