Į dingusios garliaviškės paieškas leidžiasi ir narai

  • Teksto dydis:

Nuo sekmadienio garbaus amžiaus garliaviškės artimieji gyvena apimti nerimo, o tarnybos intensyviai ieško šios, be jokio šilto viršutinio drabužio iš namų išėjusios ir dingusios, moters. Ketvirtadienį į paieškas įsitraukė gausios policijos mokyklos kursantų pajėgos bei narai.

„Šiuo metu pareigūnai intensyviai ieško sekmadienio popietę dingusios 81-erių metų Onos Birutės Rinkevičienės. Paieška vykdoma Kauno rajone šalia Garliavos (nuo Mastaičių viaduko link Garliavos kapinių), Vyčio Kryžiaus g.“, – naujausią informaciją ketvirtadienio rytą pranešė Kauno policija.

Teigiama, kad paiešką vykdo Kauno rajono pareigūnai kartu su Lietuvos policijos mokyklos kursantais (apie 50 žmonių), pasitelkti ir narai.

Kauno policijos nuotr.

Portalas kauno.diena.lt primena, kad sekmadienį susirūpinę artimieji kreipėsi į redakciją ir prašė pasidalyti informacija apie pertpiet iš namų be striukės išėjusią ir negrįžusią močiutę.

„Iš Garliavoje, Vaižganto g. esančių namų sekmadienį apie 12 val. išėjo ir dingo močiutė. Ji sunkiai orientuojasi aplinkoje, todėl labai reikalinga bet kokia žmonių pagalba“, – portalui kauno.diena.lt tuomet pasakojo dingusiosios anūkė Indrė.

Moters požymiai: apie 165 cm ūgio, stambaus kūno sudėjimo, trumpų žilų plaukų, mėlynų akių. Moteris sunkiai orientuojasi aplinkoje. Vilkėjo šviesios spalvos švarkelį ir tamsias kelnes.

Asmenis, mačiusius ar žinančius O. B. Rinkevičienės buvimo vietą bei galinčius suteikti bet kokios vertingos informacijos, policija prašo kreiptis į Kauno apskr. VPK telefonu (8 700) 63 623, (8 37) 303 450, arba skambinti skubios pagalbos telefonu 112.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Na

Na  portretas
gerai,kad iesko, matyt pirma karta isejo ir dingo,ms nezinom,kas laukia ateityjemusu tevu,neeikia aiskinti, kad blogai priziuri, kiekvienas nori gero, bet ne visiems iseina kiekviena karta buti tuo metu, kai kazkas atsitinka.....

Kaunas

Kaunas portretas
Girdejau per tv sunaus pasakojima kuris kartu negyvena..._ale isejo trumpam nunest vaisiu uz keliu namu kokiai tai vienuolei senai ,kai kelias valandas negrizo tai jos vyras paskambino jam _reik suprast jis jam ne tevas..tai jei ji serga aizhaimeriu tai kas ja priziuri?o dabar narai iesko kursantus suvare ieskoti-ar ne laikas ivest istatyma apmoket paieskos islaidas jei zino kad serga ir nepriziuri?

Taip

Taip portretas
Su blogais savais gyveno, jeigu išejo iš namų. Iš gerų namų neišeina niekas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių