Ugniagesiai lėkė į Garliavą ir Aleksotą: namas degė atvira liepsna (vaizdo įrašai)

  • Teksto dydis:

Šeštadienio pavakarę Garliavoje užsiliepsnojo namas. Atvykę gesinti šio gaisro, ugniagesiai netrukus skubėjo ir į Aleksotą. 

Šeštadienį 17.05 val. Bendrajame pagalbos centre skubios pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vytauto g. 16 dega gyvenamasis namas. 

Užsiliepsnojusiame name gyveno keturios šeimos. Namo gyventojas Jonas Radzevičius, pirmasis ir pastebėjęs įsiplieskusį gaisrą, portalui kauno.diena.lt teigė, jog užsiplieskusiame name galėjo būti mažiausiai trys asmenys. Jiems, anot vyro, medikų pagalbos neprireikė. 

"Čiupau telefoną ir skambinau šauktis pagalbos. Iš namo dar bandžiau gelbėti daiktus, tačiau supratau, kad tai beprasmiška", – pasakojo J. Radzevičius.

Vyras spėja, kad namas galėjo užsiliepsnoti nuo viename iš butų smilkstančių pelenų arba neužgesintos nuorūkos. Anot jo, pirmiausiai užsiliepsnojo vienas namo kampas, vėliau ugnis išplito. Supleškėjo namo stogas, veikiausiai išdegė ir visas namo vidus, apdegė ir sienos iš lauko. Tačiau, anot liudininkų, namas iki pat pamatų nesudegė.

Į įvykio vietą buvo išsiųstos Kauno APGV priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos, informuota Kauno GMP. Liudininkų teigimu gaisrą gesino mažiausiai šešios ugniagesių autocisternos.

Skaitytojai praneša, kad dėl gaisro pagrindinėje Garliavos gatvėje buvo uždaryta sankryža. 

 

 

Kaip pranešė liudininkai, po 18 val. gaisras buvo užgesintas.

Tik užgesinus gaisrą Garliavoje ugniagesiai skubėjo ir į Aleksotą. Žvaigždžių gatvėje buvo užsidegusi namo siena. Kol atvyko ugniagesiai, nedidelė ugnis jau buvo likviduota.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Zinau

Zinau portretas
Pazistu sitame gyvenancius zmones. Dieve kas jiem dabar pades...

Jurga

Jurga portretas
Gaisras baisi nelaimė, to namo viename iš butų, kažkada gyveno asocialus asmuo, bet nelaimė nukenčia šalia gyvenantys. Dėl idioto apie SNORĄ nereikia pykti jis buvo dingęs dabar matomai gal iš ligoninės išleido, o toks karštis ir smegenys lydosi. Gal jam dėmesio reikia.

Anonimas

Anonimas portretas
Dieve apsaugok nuo gaisro...o nuo panašaus idioto(rašliava apie snoro banką)taip pat.
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių