Daugiau detalių apie avariją magistralėje A1: ant atitvaro užskriejo pareigūno automobilis

  • Teksto dydis:

Paaiškėjo daugiau detalių apie didžiulę avariją Kaišiadorių rajone, magistralėje. Vieną iš automobilių vairavo policijos pareigūnas.

Pasak policijos departamento, rugpjūčio 21 d. apie 16 val. Kaišiadorių rajone, kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 70-ame km, remontuojamame kelio ruože, automobilis „VW Tiguan“, vairuojamas vyro, gimusio 1999 metais, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiuojančiu automobiliu „Volvo V50“‘.

Jį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (VPK) pareigūnas, gimęs 1999 metais.

Avarijos vietoje buvo sustabdytas eismas.

Per eismo įvykį nukentėjo abiejų automobilių vairuotojai. Jie paguldyti į ligoninę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl Kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Mafija paguldė mane ant menčių,niekis žinau su kuo reikalą turiu,nenusimenu.

>>>to Trikojis \\\\\.../////

>>>to Trikojis  \\\\\...///// portretas
>Tamsta,labai atidžiai ir kelis kartus paskaičiau straipsnį ir ne girtas,pagal staipsnį 1999 metais gimęs pareigūnas išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą,ar ne taip?___Jei taip pareigūnai važinėja tai kaip eiliniams piliečiams elgtis?,jie mums "pavyzdys",už ką ir baudžia,jei prasižengiam.___Gyvenkim draugiškai,nusikaltai ATSAKYK,kuo bebūtum,nes įstatymai visiems vienodai galioja,normaliose valstybėse,pareigūnui tuo labiau.

to Trikojis \\\\\.../////

to Trikojis \\\\\...///// portretas
Tamstele rimtai daužtas ar tik neraštingas? Bent straipsnį perskaitei? Kam tą mentą išsukti? Nuo ko? Išsiblaivyk...
VISI KOMENTARAI 8

Galerijos

Daugiau straipsnių