Didelė avarija magistralėje Kaišiadorių rajone: dviejų automobilių vairuotojams prireikė medikų

  • Teksto dydis:

Trečiadienio pavakarę magistralėje Kaišiadorių rajone įvyko didelė avarija. 

Pasak Kauno apskrities policijos, 16.17 val. kelyje A1, Kaišiadorių rajone, ties Antakalniu susidūrė du automobiliai: „Volkswagen“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.) ir „Volvo“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.).

Abiejų automobilių vairuotojai pristatyti į gydymo įstaigą.

Be to, šio eismo įvykio metu automobilis „Ford Transit“, vairuojamas vyro (gim. 1996 m.), kliudė atitvarus, taip siekdamas išvengti susidūrimo su į avariją patekusiais  dviem automobiliais.

Pranešama, kad eismas šioje vietoje sustabdytas.


Šiame straipsnyje: avarija LTKaišiadorių rajonaskelias A1susidūrė automobiliai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Aha

Aha portretas
Diedas už vairo, mirtis ant borto. Įdomu natūra ar grynais teises pirko.

Trikojis \\\\\.../////

Trikojis   \\\\\...///// portretas
Nei karto nemačiau,kad remontuojamoje kelio atkarpoje gaidžiai laikytusi KET.___O Vaido priekaištas dėl 10 cm.bortelio tai....,kad ir forto siena atitverk,tai gaidys ištikš į tą sieną,nes reikia žiūrėti į situacija,jei jau pavojinga toje vietoje 70,važiuok ant 50,bet gaidžiai visvien lekia 100-120 km/h užmušinėja kelių darbuotojus ir save.____Daugiau kontrolės tose vietose,kur milicija?

Vaidas

Vaidas portretas
Manau naivu tikėtis, kad važiuojant remontuojama automagistrale, vairuotojai laikysis 70 km/h, o kartais net 50 km/h leistino greičio. Kai prieš metus kelininkai pritaikė naujovę išlaikyti 4 juostas vienoje magistralės pusėje su siūlo plonumo skiriamąja juosta, tai taip ir pasipylė katastrofiškos avarijos. Mano nuomone, toks juostų atskyrimas su 10cm borteliu negali būti taikomas priešpriešiniame eisme, taigi neatsargiai užvažiavus ant jo, automobilis akimirksniu apsisuktų ir peršoktų į priešais atvažiuojantį srautą. Tokiu atveju, smugis prilygtų 140km/h greičiu į sieną. Kad išvengti skaudžių avarijų, turėtu skiriamoji juosta būti iš gelžbetoninių atitvarų ir palikta tik viena juosta su tokiu pat pločiu, kuris dabar yra dviems juostoms. Taip pat, prevenciškai įrengti vidutinio greičio matuoklius per visą remontuojamą ruožą. Gaila, kad susisiekimo ministerija ir ViaLietuva nieko nedaro, kad išvengtų mirčių kelyje....
VISI KOMENTARAI 9

Galerijos

Daugiau straipsnių