Besisklaidantis rūkas Žiežmarių apylinkėse atidengė nakties paslaptį

  • Teksto dydis:

Šiandien ryte Žiežmarių apylinkėse aptiktas ratais į viršų pakelės karklyne gulintis senukas „VW Golf“, kurio vairuotojas, kaip įtariama, paliko jį išlindęs per savo durų langą.

Apie tai, kad už Liutonių kaimo yra apsivertęs automobilis, tačiau neaišku, ar jame yra žmonių, Bendrajam pagalbos centrui buvo pranešta apie 8.20 val. Į įvykio vietą pasiųsti ugniagesiai gelbėtojai išskubėjo į pagalbą nelaimėliui dviem autocisternomis – Kaišiadorių bei Žiežmarių komandų.

Aptikus prisistatyti nepanorusio piliečio radinį – tamsiai žalią „VW Golf“, pirmoji į galvą šovusi mintis buvo, kad jis nesuvaldytas prieš tai buvusiame šio vietinės reikšmės kelio posūkyje. Jame buvo likusios stabdymo žymės. Ir galiausiai nusiritęs į šalikelę nuo maždaug poros metrų šlaito.

Anot netoliese gyvenančių ūkininkų, tai įvyko apie antrą valandą nakties. Tačiau apie tai kažkas iš vietinių pranešė tik po šešių valandų – pradėjus aušti.

Sprendžiant pagal praverto vairuotojo lango dydį, šis ir galimi jo keleiviai galėjo būti paaugliško amžiaus. Gal todėl ir skubėta palikti įvykio vietą. Tačiau daugiau jokių galimo netinkamo elgesio įkalčių – nei alkoholinių gėrimų butelių, nei alaus skardinių šiame automobilyje, kurio visos durys iš vidaus buvo užspaustos, arba prie jo neaptikta.

Atjungę šio „VW Golf“ akumuliatorių, ugniagesiai gelbėtojai dar budėjo prie jo, kol atvyko policija bei techninė pagalba.

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovės teigimu, apie 14 val. nei šio automobilio savininkas, nei jį vairavęs asmuo dar nebuvo rastas.  



NAUJAUSI KOMENTARAI

Webjobariui!

Webjobariui! portretas
vieną rytą ir tu atsibusi griovyje be intymių daiktų... :-D

Ei alio

Ei alio portretas
Ar kaunadienė jau virto stoties proste, kad leidžia, netrina, neblokuoja visokių aferistų pasipiarinimų? O gal pats Cassydi tiki kad dar yra koks dundundukas, ir užkibs. Dėt baną iki Joninių, ir šventa.

matta

matta portretas
kas cia per idiotas monkes bizni siulo?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių