Žvilgsnis į Kauną ir rajoną – iš upės vidurio

  • Teksto dydis:

Šiomis dienomis kaip niekada norisi gaivos ir vėsos. Kelionė upe – malonumas ir akims, ir kūnui.

Laivas "Žalgiris", kelionę pradedantis nuo "Žalgirio" arenos, visus norinčius plukdo penktadieniais, šeštadieniais ir sekmadieniais nuo 10 val.

Per valandą pasiekiamas Raudondvaris ir garsusis jo dvaras, dar po valandos pasirodo Kačerginės pušys. Kelionė iki Kulautuvos, kurią poilsiautojų skaičiumi kadaise lenkdavo tik Palanga, trunka dvi su puse valandos nuostabių Nemuno ir jo pakrančių vaizdų, o kartu – ir atgaivos, prilygstančios atostogoms.

Modernizuotas laivas pritaikytas plukdyti 70 poilsiautojų, iš kurių 20 į kelionę gali pasiimti dviratį ar paspirtuką bei jais vėliau krante leistis į šios vasaros atradimus. Dviračių takais galima patogiai grįžti atgal į Kauną arba rinktis "Žalgirį" ir atgalinei kelionei.

Pradžia: laivas "Žalgiris" kelionę pradeda nuo "Žalgirio" arenos. / Vidaus vandens kelių direkcijos nuotr.

Modernizuotas laivas pritaikytas plukdyti 70 poilsiautojų, iš kurių 20 į kelionę gali pasiimti dviratį ar paspirtuką.

Kulautuvoje laivas stovi pusantros valandos. Šis laikas kurorte ištirps itin greitai, o čia tikrai yra ką pamatyti ir nuveikti: sveikatingumo trasos, paplūdimio pramogos ir t.t.

Kelionė "Žalgiriu" į abi puses suaugusiesiems kainuoja dvylika eurų, vaikams nuo 7 iki 16 metų ir neįgaliesiems – šeši eurai. Tiek pat kainuoja pirmyn ir atgal ar tik į vieną pusę dviračiui, paspirtukui plukdyti.

Keleiviams plaukti tik iki Kulautuvos ar bet kurios kitos prieplaukos – perpus pigiau. Vaikai iki septynerių metų, neužimantys papildomos vietos, plukdomi nemokamai.

Visa reiso trukmė – septynios valandos. Nuo "Žalgirio" arenos atsišvartavęs laivas čia grįš 17 val. Kelionę planuoti ir bilietus įsigyti galima dviem savaitėms į priekį.

Bilietus įsigyti galite čia.


Šiame straipsnyje: Žalgirislaivasupė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Jolanta

Jolanta portretas
Galimybiu pasas butinas?

SUPER GERAS NUOSTABUS SPRENDIMAS!

SUPER GERAS NUOSTABUS SPRENDIMAS!  portretas
Kur galima gauti daugiau informacijos!? Nes lobei įdomu

?

? portretas
Idomus krabo Žalgiris
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių