Zapyškyje bėgimo varžybose varžėsi 400 vaikų

  • Teksto dydis:

Rugsėjo 21 d. Zapyškyje karaliavo bėgimas – daugiau nei 400 vaikų dalyvavo olimpiečio Kęstučio Orento ir Kauno rajono mero Valerijaus Makūno taurės bėgimo varžybose.

Į renginį atvyko ne tik bėgikai iš įvairių pakaunės ugdymo įstaigų, Kauno, Vilniaus, bet ir jų palaikymo komandos: mokytojai, tėčiai, mamos, artimieji, draugai.

Varžybų dalyviai pagal amžių buvo suskirstyti į septynias grupes, atskirai berniukai ir mergaitės. Savo jėgas sportininkai galėjo išbandyti trijose skirtingų atstumų trasose: 300 m, 500 m ir 1 km.

Pasveikinti ir palaikyti sportininkų atvyko Kauno rajono mero pavaduotojas Paulius Visockas. „Taip sutapo, kad tradicines varžybas šįmet organizuojame Europos judumo savaitę. Tai jau septintasis bėgimas, o Zapyškyje jis rengiamas trečią kartą. Zapyškis jau seniai tapo aktyvumo zona, kur driekiasi dviračių takas, laukia vandens pramogos“, – renginio metu kalbėjo vicemeras.

Pasibaigus bėgimo varžyboms, kiekvienos amžiaus grupės nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti specialiais Lengvosios atletikos asociacijos (LAA) įsteigtais prizais, medaliais ir dovanėlėmis. Apdovanota buvo ir gausiausia šių varžybų komanda – Raudondvario A. ir A.Kriauzų pradinė mokykla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių