„Žalgirio“ areną užplūdo žvaigždžių desantas. Kas ignoravo „M.A.M.A.“?

Kauno „Žalgirio“ arenoje penktadienio vakarą buvo  karšta. Čia antrąkart Lietuvos muzikos istorijoje įteikti „M.A.M.A.“ apdovanojimai.

Iki ceremonijos pradžios likus maždaug porai valandų, arenoje nutiestu raudonu kilimu ėmė žengti pirmosios išsipusčiusios pramogų pasaulio žvaigždės ir kviestiniai svečiai.

Tiesa, kai kurių gerai žinomų veidų šįvakar čia nepamatysime. Apdovanojimų ceremonijoje nedalyvaus trys nominuoti dainininkai – Andrius Mamontovas, Egidijus Dragūnas-Selas ir Gytis Paškevičius.

„Pernai atsiradę „M.A.M.A." apdovanojimai yra viso labo televizinis produktas. Ir nors jie reklamuoja, kad tai šventė muzikantams, vis dėlto tai šventė televizijos žiūrovams. Tiesą sakant, nebesijaučiu lietuviškos muzikos dalimi – bent jau tos, kurią propaguoja radijas, televizija. Nors norėčiau. Kartais dalyvaudamas kokiame nors renginyje jaučiuosi lyg užėjęs pas ką nors į svečius“, – anksčiau yra sakęs A.Mamontovas.

Pernai apdovanojimus ignoravęs G.Paškevičius savo nuomonės nepakeitė ir šiemet.

„Kas vertas apdovanojimo, nežinau, nesidomėjau. Be to, iš anksto jau buvau suplanavęs išvyką. Esu išvažiavęs, ilsiuosi kaime. Jei atvirai, man nereikia „M.A.M.A." apdovanojimų“, – kalbėjo atlikėjas.

Pernai per renginį riebiai rusiškai nusikeikęs ir dėl to baudos sulaukęs E. Dragūnas taip pat pranešė, kad Kaune šį vakarą jo nebus.

„Būtinai aplankykite „M.A.M.A." apdovanojimus, manau, bus nuostabus renginys. Pats nebūsiu, nes bijau, kad vėl neatlaikysiu brutalios pavydo bangos“, – socialiniame tinklapyje rašė dainininkas, kuris sausio pradžioje su savo drauge Eleonora Sebrova ir sūnumi Deividu išvyko ilsėtis į Tailandą.

„Šis renginys bus ilgesnis ir solidesnis nei pernykštis. Viliamės, kad šįkart skandalų bus išvengta ir kiekvienas save gerbiantis atlikėjas scenoje elgsis padoriai", – portalui 1kaunodiena.lt sakė vienas apdovanojimų organizatorių Martynas Tyla.

Į ceremoniją užsukęs krepšininkas Ramūnas Šiškauskas pripažino, kad kartais paklauso lietuviškos muzikos. Pasirodo, vienas mėgstamiausių jo atlikėjų – skandalingasis E. Dragūnas.

„Neliūdėčiau, jei nelaimėčiau, tačiau būtų malonu, jei mano brolis arba aš patektume tarp laimėtojų“, – pripažino Linas Adomaitis, su savo broliu Mario Basanovu besivaržantis „Metų muzikos prodiuserio“ ir „Metų muzikos albumo“ nominacijose.



NAUJAUSI KOMENTARAI

xams

xams portretas
dabar toks "gazas"-nuominuotieji nedalyvauja:)

žinokite žurnaliūgos

žinokite žurnaliūgos portretas
žvaigždės būna tik danguje, o ne šikančios, geriančios ir besudulkinančios

ir

ir  portretas
ziedu i sikanus nemetancios, nesikancios i stringus, nedainuojancios papais ir putemis
VISI KOMENTARAI 23

Galerijos

Daugiau straipsnių