V.Šustauskas griuvinėjo po savivaldybės langais

Ketvirtadienį užsitęsus Kauno miesto tarybos posėdžiui savivaldybės salėje, o vėliau ir jos prieigose silpnai pasijuto buvęs Kauno meras, dabar – Kovotojų už Lietuvą sąjungos pirmininkas Vytautas Šustauskas.

Sodrūs rusiški keiksmažodžiai

Apie griuvinėjantį po savivaldybės langais iš pažiūros itin neblaivų V.Šustauską pranešė savivaldybės darbuotojai.

Žurnalistai politiką aptiko tarybos salėje tuo metu, kai jis bandė kalbinti dvi moteris. Pastarosios, kaip ir šalia sėdėjęs buvęs „Kauno vandenų“ direktorius Vilius Burokas, greitai persėdo į kitą vietą.

Pasiteiravus, ar gerai jaučiasi, V.Šustauskas, pagražindamas savo kalbą rusiškais keiksmažodžiais, ėmė kalbėti apie jo valdymo laikais klestėjusį Kauną. Kartais net perrėkdamas posėdžiaujančius politikus, V.Šustauskas dėstė savo tiesas.

„Eee... ir aš Kauno meras buvau, ir aš Kauną valdžiau. Kai norėjo pakelti kainas, savivaldybės mažojoje salėje įvyko muštynės, o aš neleidau pakelti kainų“, – sunkiai, bet pakiliai kalbėjo buvęs meras.

Paklaustas, kas tada mušėsi, V.Šustauskas atsakė, kad muštynėse dalyvavo bendrovės „Kauno energijos“ direktoriai ir Naujosios sąjungos politikai. Tuomečius bendrovės direktorius V.Šustauskas taip pat pavadino necenzūriniu žodžiu.

Atleistų visą tarybą

Paklaustas, ar gerai jaučiasi, V.Šustauskas vis dėlto mieliau grįžo prie miesto valdymo reikalų. Jis pareiškė, kad „viską išspręstų vienu klausimu – visus tarybos narius atleistų.“

Pakartojus klausimą, ar politikas šiuo metu nesiskundžia sveikata, atšovė, kad jam valdant nebuvo opozicijos.

„Aš valdžiau tarybą, aš valdžiau valdybas, aš stačiau stadionus, o ne tualetus. Rekonstravau Savanorių prospektą. Aš žiūriu viską... kad Lietuvą galima prikelti. Mane išrinktų premjeru šiandien – per metus Lietuvą išvedu iš krizės. Nustatau fiksuotą atlyginimą valstybinėse įmonėse – 5000 litų, jei įvykdai planą. Pats pradėčiau nuo savęs“, – žėrė pažadus dažnai miesto tarybos posėdžiuose kaip svečias dalyvaujantis V.Šustauskas.

Pakvietė į dvikovą

Vėliau V.Šustauskas panoro išeiti iš savivaldybės salės, tačiau tai jam sunkiai sekėsi. Kelis kartus susvirduliavęs politikas dar bandė kalbinti savivaldybės Finansų skyriaus vedėją Algimantą Laucių, bet pastarasis bendrauti nepanoro.

Vargais negalais išėjęs į koridorių ir pamatęs fotoaparatą V.Šustauskas įsiuto – pirmiausia puolė „Kauno dienos“ fotografą, o vėliau taikėsi užvožti ir žurnalistui, tačiau buvo sulaikytas savivaldybės apsaugos.

„Eik tu na... Einam į lauką, aš tau iškviesiu policiją", – pasiraitojęs rankoves V.Šustauskas dar bandė patekti į savivaldybės pastatą, tačiau apsauga jo neįleido. Tada žurnalistus politikas dar kartą bandė kviesti į dvikovą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Draugas

Draugas  portretas
Vytai ką vartojai?

Nesuprantu

Nesuprantu portretas
Tai girtas ar ne buvo Šustauskas?

...

... portretas
... o Šustauskas ne su violetinaisi? Jis ką, pedofilas ? ...
VISI KOMENTARAI 43

Galerijos

Daugiau straipsnių