Tarp „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ dalyvių – ir V. Putino gerbėjai?

Akademijos miestelyje šalia Kauno šeštadienio rytą rinkosi „Didžiojo šeimos gynimo maršo“ dalyviai. Vienas po kito rikiavosi ir tautine simbolika puošti automobiliai.

Belaukdami starto kai kurių automobilių ekipažai dar puošė savo automobilius tautine simbolika. „Gal kas turit kotą paskolint?“ – per visą koloną besirikiuojančią koloną nuaidėjo vyriškas balsas. Vyras prie automobilio bandė pritvirtinti didžiulę trispalvę. Prie kai kurių automobilių būriavosi šeimos su vaikais. 

Besirikiuojant kolonai, būta ir provokacijų. Vienas vaikinas vilkėjo iškalbingais marškinėliais, ant kurių pavaizduotas Vladimiras Putinas su sovietine karine uniforma, laikantis Donaldą Trumpą tarsi kūdikį ant rankų.

Jaunuolis šalia besirikiuojančių maršo dalyvių šūkavo V. Putiną palaikančius žodžius. Pasiteiravus, kas jis – V. Putino ar D. Trumpo gerbėjas, vaikinas atsakė: „Aš gerbiu jų bendrą lytinį aktą. Manau, kad tai būtų labai puiku pora.“ 

Pastebėjus, kad vien tokių marškinėlių, vaizduojančių V. Putiną kaip tautos vadą, vilkėjimas gali būti traktuojamas kaip provokacija, jis atsakė:  „Taip, nes Putinas, – vienintelis mūsų visų lyderis. Taigi Putka maladiec. Kieno lyderis? Visų pasaulio gyventojų.“

Tačiau „YouTube“ kanalo „Rymos Show“ kūrėju Rimu prisistatęs vaikinas čia pat prisipažino pajuokavęs. „Čia ne provokacija. Jūs nelabai orientuojatės satyroje. Aš nenoriu provokuoti – aš tiesiog neturiu kitos švarios maikės. Ši maikė simbolizuoja D. Trumpo rinkimus, nes buvo tokia konspiracijos teorija, kad Putinas išrinko Trumpą“, – sakė Rimas.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Skaitytojas

Skaitytojas portretas
Didžiojo šeimų maršo grupėje žmonės dalinasi nuotraukomis provokatorių ir jų automobilių. Vilkų avių kailyje visada ir visur yra. Įdomu, kodėl rašantis skelbia tai kaip maršo dalyvį o ne provokatorių?

AŠ Manau tik taip.

AŠ Manau tik taip. portretas
Anonime ne baimėje jėga,o durnume.Jis antras Hitleris norintis užkariauti įbauginti visą pasaulį.

Anonimas

Anonimas portretas
kiekvienais metais užsisakydavau Kauno dieną.bet po to,kai šeimas pradėjo lygint su putinistais, nebereiks tos "gazietos" Kauno diena tapo lietryčio pasekėju.O gaila...
VISI KOMENTARAI 36

Galerijos

Daugiau straipsnių